Οι Εβρίτες ψηφίζουν και εκλέγουν σήμερα νέα Κυβέρνηση και τους 4 βουλευτές τους

Οι Εβρίτες ψηφίζουν και εκλέγουν σήμερα νέα Κυβέρνηση και τους 4 βουλευτές τους

Οι Εβρίτες και οι Εβρίτισσες ψηφίζουν σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και εκλέγουν τη νέα Κυβέρνηση αλλά και τους τέσσερις βουλευτές του νομού που θα τους εκπροσωπήσουν από αύριο στο Κοινοβούλιο.

Οι εθνικές εκλογές διεξάγονται λοιπόν με τους ψηφοφόρους να πηγαίνουν στις κάλπες από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα.

Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr «Μάθε πού Ψηφίζεις».

Αν δεν βρίσκουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους, μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι, μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.
Στον Έβρο βάζουμε μέχρι ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ
Οι ψηφοφόροι στο νομό Έβρου μπορούν να βάλουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που θα επιλέξουν μέχρι δύο σταυρούς. Έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να βάλουν τον σταυρό δίπλα στο όνομα του βουλευτή που επιθυμούν, αλλά όχι παραπάνω από δυο σταυρούς γιατί θα είναι άκυρο το ψηφοδέλτιο. Μπορούν αν θέλουν να βάλουν στον φάκελο ή την κάλπη το ψηφοδέλτιο του κόμματος χωρίς σταυρό, αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ σε μια τέτοια περίπτωση, απλά θα καταμετρηθεί υπέρ του κόμματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*