Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Σπάει τα ρεκόρ η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Εβρίτης ηθοποιός “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα”

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Σπάει τα ρεκόρ η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Εβρίτης ηθοποιός “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα”

Κλείνοντας μια ακόμη, την έκτη τηλεοπτική σεζόν, η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης και… καταγράφει ένα ακόμη ιστορικό, τηλεοπτικό ρεκόρ.

Ο συντοπίτης μας από την Ορεστιάδα βλέπει τα επεισόδια της σειράς να ξεπερνούν ήδη τα 434, πράγμα που σημαίνει πως αποτελεί χωρίς αμφιβολία την κωμική σειρά με τα περισσότερα επεισόδια στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκινώντας μάλιστα η 7η σεζόν, θα αποτελέσει και την μακροβιότερη κωμωδία στην Ελλάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του σίριαλ του MEGA, «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως η σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» αφηγείται τις ιστορίες των ίδιων προσώπων και δεν αποτελεί συρραφή αυτοτελών ιστοριών, όπως οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», τότε η κωμωδία του ALPHA διαθέτει ήδη μια μεγάλη πρωτιά.

Αναζητώντας περισσότερα για την σειρά του ALPHA, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Βούλα και ο Μηνάς, οι χαρακτήρες δηλαδή που υποδύονται ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου είναι το ζευγάρι μυθοπλασίας με την μακροβιότερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι δυο τους εμφανίζονται στο «Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα» από το πρώτο επεισόδιο, τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, καθώς οδεύουμε για την έβδομη σεζόν.

Ακολουθεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ως μονάδα, έπειτα από την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στα τέλη της περασμένης σεζόν του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η σεναριακή ανανέωση με την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση στον έκτο κύκλο φαίνεται πως έδωσε ώθηση στην τηλεθέαση της σειράς, απέναντι σε ένα πολύ απαιτητικό τηλεοπτικό τοπίο.

Η σκέψεις για κόψιμο της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»
Στα τέλη της περσινής σεζόν, οι υπεύθυνοι του ALPHA φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να δώσουν ένα τέλος στη σειρά «Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα», πριν εκείνη αρχίσει να κουράζει τους τηλεθεατές. Οπως έχουν δηλώσει όμως συντελεστές του σίριαλ, έλαβαν δεκάδες παράπονα από τους φανατικούς της σειράς που τους ζητούσαν να μην τελειώσουν την εκπομπή.

«Επαιρναν τηλέφωνα, έστελναν μηνύματα και κάποια στιγμή επενέβη και ο κ. Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του σταθμού, ο οποίος είπε ότι πιστεύει στη «Μουρμούρα» και θέλει να υπάρχει στο πρόγραμμα. Και από ό,τι φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, καλά κάναμε και συνεχίσαμε!» δήλωνε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε παλιότερη συνέντευξη.

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»
Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», σε μια χρονιά με έντονο ανταγωνισμό στην prime time ζώνη, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η αγαπημένη σειρά του Alpha, ήταν πρώτη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, στη ζώνη προβολής της, τόσο στο γενικό σύνολο με 21,6% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σχεδόν 4 μονάδες (ΑΝΤ1 18%, ΣΚΑΪ 13,8%, STAR 13,4%, OPEN 4,4%), όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας 21,7% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σχεδόν 4 μονάδες (STAR 17,9%, ΑΝΤ1 16%, ΣΚΑΪ 12,1%, OPEN 4,7%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είχε ιδιαίτερη απήχηση στις γυναίκες αφού της χάρισαν μέχρι και 29,3% κατά μέσο όρο, ενώ καθημερινά την παρακολουθούσαν έστω και για 1 λεπτό 1.884.000 τηλεθεατές!
Πηγή: iefimerida.gr