Ο συντοπίτης μας τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης διαφημίζει άλλη μια φορά Έβρο και Νέα Βύσσα

Ο συντοπίτης μας τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης διαφημίζει άλλη μια φορά Έβρο και Νέα Βύσσα

Μπράβο Πέτρο Πολυχρονίδη της καρδιάς μας. Γι’ αυτό σε αγαπούμε όλοι οι Εβρίτες. Ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιαστής του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού “Τροχός της Τύχης” του STAR, βρέθηκε για άλλο ένα καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο και το χωριό της καταγωγής του, τη Νέα Βύσσα και φρόντισε να τα διαφημίσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Αυτή την φορά και μετά από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης όπου φωτογραφήθηκε πριν λίγες ημέρες παρέα με φίλο του από την Ορεστιάδα, ευρισκόμενος στη Νέα Βύσσα όπου επισκέφθηκε και αυτό το καλοκαίρι (όπως συνηθίζει όλα τα χρόνια) συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, πήγε σε ένα από τα χωράφια που είναι σπαρμένα με ηλίαθνο και το στιγμιότυπο με τα ηλιοτρόπια είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Στην Τοσκάνη της Ν.Βύσσας. Εκεί να ψάξουν τα Windows για το νέο τους landscape wallpaper”, προτείνοντας το συγκεκριμένο φόντο στους υπεύθυνος των Windows.

Έτσι χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν τις ομορφιές του Έβρου και της Νέας Βύσσας, αφού έχει πάνω από 20.000 ακόλουθους και φυσικά διαφημίζει εντελώς δωρεάν την περιοχή μας. Γι’ αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο και πάλι φίλε Πέτρο Πολυχρονίδη.