Παίκτης της Ξάνθης ο ταλαντούχος Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης

Παίκτης της Ξάνθης ο ταλαντούχος Εβρίτης Σαράντης Τσελεμπάκης

Παίκτης της Ξάνθης είναι πλέον ο 14χρονος Σαράντης Τσελεμπάκης της Νίκης Απαλού και βασικό στέλεχος της Μεικτής Έβρου, ο οποίος θεωρείται και είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κορυφαίας θρακιώτικης ομάδας της Σούπερ Λιγκ, οι άνθρωποι της οποίας τον παρακολουθούσαν ιδιαίτερα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος το 2005), βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης και στις περίφημες αθλητικές της εγκαταστάσεις, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ακαδημιών της Νίκης και παλιό τερματοφύλακα Παναγιώτη Λογαρά, αλλά και τον πατέρα του Δρόσο και την μητέρα του. Στα γραφεία ΠΑΕ αφού πρώτα επήλθε συμφωνία, υπέγραψε συμβόλαιο και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ15, παρουσία και του Προέδρου της ομάδας Άρη Πιαλόγλου, ο ποίος να τονίσουμε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντα για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το νομό Έβρου.

Οι ευχές όλων είναι φυσικά ο ταλαντούχος Σαράντης Τσελεμπάκης, να φορέσει σύντομα και την φανέλα της πρώτης ομάδας της Ξάνθης, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλοι Εβρίτες ποδοσφαιριστές. Να σημειώσουμε επίσης, πως η καταγωγή του Τσελεμπάκη είναι από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, απ’ όπου επίσης προέρχεται ο Παναγιώτης Κουρδάκης, ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία και φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ.