Το “ευχαριστώ” της Χρυσής Μπαχαρίδου και της Έλενας Σώκου στους πολίτες του Έβρου

Το “ευχαριστώ” της Χρυσής Μπαχαρίδου και της Έλενας Σώκου στους πολίτες του Έβρου

Μπορεί να μην εξελέγησαν στις χθεσινές εθνικές εκλογές, όπου ήταν υποψήφιες με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Έβρου, αλλά η 5η σε ψήφους Χρυσή Μπαχαρίδου και η 6η Έλενα Σώκου, ένοιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο που της ψήφισε αλλά και στήριξε την προσπάθεια τους.

Ο νομός Έβρου για άλλη μια φορά δεν εξέλεξε γυναίκα βουλευτή, αλλά και οι δύο συγκέντρωσαν πολύ υψηλό αριθμό ψήφων σε σχέση με αντίστοιχες προσπάθειες άλλων γυναικών παλαιότερα. Η κ.Μπαχαρίδου ενώ υπολείπεται ένα εκλογικό τμήμα έχει 6.742 σταυρούς και η κ.Σώκου 5.126, με βάση την επίσημη καταμέτρηση του υπουργείου Εσωτερικών.

Η δήλωση της Χρυσής Μπαχαρίδου αναφέρει:

“Στα 33 μου έκανα έναν καθαρό και έντιμο αγώνα (χωρίς μηχανισμούς) στα πρότυπα της ανανέωσης που οραματίστηκε ο πρόεδρος μας και κέρδισα εμπειρίες και νέους φίλους. Παραμένω ενεργό μέλος της κοινωνίας και της ΝΔ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους πιστέψατε σε εμένα. Η αγάπη, η βοήθεια και η στήριξη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα με συγκίνησε αλλά και με πείσμωσε.

Ευχαριστώ θερμά τους 6626 συμπολίτες μου για την μεγάλη τιμή. Κάθε μία από αυτές τις ψήφους ήταν προσωπική και ελεύθερη και με κάνουν περήφανη!

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την Ελλάδα, μια Ελλάδα της κανονικότητας. Είμαι σίγουρη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του και θα αρχίσει να υλοποιεί από σήμερα το πρόγραμμα του κόμματος. Παραμένω ενεργή στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως ήμουν από τη πρώτη στιγμή και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου έναν προς έναν για αυτό το όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Ενωμένοι Μπορούμε!”.

Από την πλευρά της η Έλενα Σώκου, η οποία όπως και η Χρυσή Μπαχαρίδου ήταν για πρώτη φορά υποψήφια ωουλευτής, τονίζει για την προσπάθεια της:

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι! Καθαρό, με συνοδοιπόρους υπέροχους φίλους και με καθαρή καρδιά! Έδωσα έναν αγώνα με πολύ αγνά κίνητρα και με απόλυτη προτεραιότητα να βοηθήσω τον τόπο μου! Δεν κατάφερα να σας δω όλους από κοντά αλλά ξέρω ότι κάθε ένας σταυρος στο πρόσωπο μου δόθηκε με απόλυτη εμπιστοσύνη στο λόγο και παρουσία μου! Ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε!

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και στους τέσσερις νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Έβρου και είμαι αισιόδοξη για το ότι θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας! Ενός τόπου που υποφέρει, που έχει ανάγκες στήριξης και αναμένει γενναίες αποφάσεις για την ανάπτυξη του!

Δυστυχώς η ΝΔ δεν κατάφερε να εκλέξει γυναίκα στο νόμο. Ίσως ο κόσμος ακόμα να μην είναι έτοιμος μιας και θεωρώ ότι η μη εκλογή δεν ήταν θέμα έλλειψης ικανοτήτων αλλά μη ανατροπής στερεότυπων!

Όπως και να έχει ξημερώνει μια νέα ημέρα, γεμάτη από ελπίδα για το όραμα του Προέδρου του κόμματος! Καλό ξημέρωμα Ελλάδα!”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*