Σύλληψη-ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε Εβρίτες με παραπάνω από 100 κιλά ναρκωτικά!!!

Σύλληψη-ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε Εβρίτες με παραπάνω από 100 κιλά ναρκωτικά!!!

Ένα ακόμα “χτύπημα” στη διακίνηση ναρκωτικών κατάφερε η αστυνομία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας συνελήφθησαν σήμερα  το πρωί μετά από συνεργασία πολλών υπηρεσιών της, τρία άτομα, ανάμεσα τους δύο Εβρίτες, οι οποίοι μετέφεραν παραπάνω από 100 κιλά ναρκωτικά και συγκεκριμένα χασίς.

Τα δύο άτομα από το νομό μας είναι από την περιοχή της Ορεστιάδας και μάλιστα ο ένας γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Είχαν δώσει ραντεβού με τρίτο άτομο που μετέφερε την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών από την Θεσσαλονίκη και συναντήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, κοντά στο Praktiker. Τους παρακολουθούσε όμως η Ασφάλεια Κομοτηνής, είχε ενημερωθεί και η αντίστοιχη της Αλεξανδρούπολης αλλά και της Ορεστιάδας και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Να θυμίσουμε ότι πριν τρεις ημέρες είχαν συλληφθεί στα Μαράσια της Ορεστιάδας 3 νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι ετοιμάζονταν να εξάγουν 111 κιλά χασίς στην Τουρκία. Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ δεν συνδέουν τις δυο περιπτώσεις, αλλά προορισμός και της ποσότητας που συνελήφθησαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη να μεταφέρουν οι δυο Εβρίτες και ο συνεργός τους, θεωρείται και πάλι η γειτονική Τουρκία. Κι αυτό γιατί εκεί υπάρχει έλλειψη χασίς και εξάγεται από την χώρα μας (οι περισσότερες ποσότητες προέρχονται από την Αλβανία) και εισάγονται είτε άλλου είδους ναρκωτικά (ηρωίνη), είτε φυσικά εισπράττονται τεράστια χρηματικά ποσά.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*