Με τρία πλοία πλέον καθημερινά όλο το καλοκαίρι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δρομολογίων

Με τρία πλοία πλέον καθημερινά όλο το καλοκαίρι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δρομολογίων

Με τρία πλοία της SAOS Ferries θα γίνεται πλέον καθημερινά και για ολόκληρο το καλοκαίρι, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, αφού πλέον ξεκινάει και το ΣΑΝΟΗΣΟΣ από αύριο, μετά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του στον Πειραιά.

ΣΑΟΝΗΣΟΣ έτοιμο Σαμοθράκη σου έρχεται

Gepostet von Odysseas Giannoulis am Samstag, 6. Juli 2019

Ο ίδιος ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης κοινοποίησε μάιστα το πρόγραμμα των δρομολογίων που θα πραγματοποιούν ως τις 8 Σεπτεμβρίου τα τρία πλοία της εταιρείας του ΣΑΟΣ ΙΙ, ΣΑΟΝΗΣΟΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ, όπως έχουν εγκριθεί από το αρμόδιο υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής και σχολίασε χαρακτηριστικά: “Τα περισσότερα δρομολόγια που υπήρξαν ποτέ στο νησι! Προσφέρουμε ποιότητα και ποσότητα δρομολογίων σε βάρος των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του νησιού”.

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Με την επιστροφή από τον Πειραιά του ΣΑΟΝΗΣΟΣ, ο κ.Μανούσης είχε αναρτήσει επίσης και ένα βίντεο που δείχνει και τα τρία πλοία της SAOS Ferries να συναντιούνται λίγο έξω από την Σαμοθράκη στο Θρακικό Πέλαγος.

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ Μετά απο πολλα Χρονια προσπαθειών το όραμα έγινε πράξη Τακτική, ασφαλής, σύγχρονη συγκοινωνία για το νησι μας.

Gepostet von Fotis Manussis am Sonntag, 8. Juli 2018