Τεράστιες καταστροφές σε Μάκρη, Δίκελλα από φοβερή καταιγίδα με χαλάζι – Καταστροφές σπιτιών, αυτοκινήτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες καταστροφές σε Μάκρη, Δίκελλα από φοβερή καταιγίδα με χαλάζι – Καταστροφές σπιτιών, αυτοκινήτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες καταστροφές προκλήθηκαν το απόγευμα από ξαφνική, φοβερή καταιγίδα που έπληξε κυρίως τις περιοχές της Μάκρης και των Δικέλλων, όπου βρίσκονται και πολλές εξοχικές, παραθεριστικές κατοικίες. Το χαλάζι μεγέθους μεγαλύτερου από καρύδι έσπασε στέγες σπιτιών και πολλά αυτοκίνητα, ενώ φοβερές καταστροφές σημειώθηκαν σε πολλά σπίτια.

Όλα έγιναν από το μπουρίνι που ξέσπασε και μπορεί να κράτησε λίγα λεπτά, αλλά δημιούργησε τεράστια προβλήματα και σκόρπισε καταστροφή παντού. Η Πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία βρίσκονται εδώ και πολύ ώρα στην περιοχή και προσπαθούν να βοηθήσουν, ενώ οι κάτοικοι αλλά και οι καταστηματάρχες στις συγκεκριμένες περιοχές βρίσκονται σε απόγνωση. Παντού εικόνες ακόμα και βιβλικής καταστροφής και αυτό δεν είναι υπερβολή δυστυχώς. Πολλά αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς είτε από το χαλάζι, είτε από δέντρα που έπεσαν πάνω τους.

ΔΕΙΤΕ ένα βίντεο με την φοβερή ένταση των καιρικών φαινομένων στην Μάκρη και τα Δίκελλα.

Αυτό τον καιρό στις συγκεκριμένες περιοχές βρίσκονται πολλοί παραθεριστές και τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους και τόσο στην Αγία Παρασκευή της Μάκρης όσο και στα Δίκελλα και τα ΚΑΑΥ της Μάκρης οι καταστροφές είναι πολύ μεγάλες.