Βασίλης Τσολακίδης: “Με συγκίνησε η προτίμηση σας στο πρόσωπο μου – Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί”

Βασίλης Τσολακίδης: “Με συγκίνησε η προτίμηση σας στο πρόσωπο μου – Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί”

Με ευχαριστήριο μήνυμα του ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσολακίδης, απευθύνεται όχι μόνο στους περισσότερους από τους 5.000 συμπατριώτες του οι οποίοι τον ψήφισαν, αλλά και σε όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια του και συναντήθηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις μαζί του.

Ο κ.Τσολακίδης, που αν και ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και έκανε προεκλογικό αγώνα μόλις δυο εβδομάδες λόγω των υποχρεώσεων του ως Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), κατάφερε να τερματίσει τρίτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου, ξεπερνώντας τους δυο πρώην βουλευτές Γιώργο Καίσα και Δημήτρη Ρίζο και αναπτύσσοντας μια πρωτόγνωρη δυναμική για τέτοιες συνθήκες προεκλογικής προσπάθειας.

Στην ευχαριστήρια δήλωση του αναφέρει:

“Τις προηγούμενες μέρες οι προοδευτικές και  δημοκρατικές δυνάμεις  του Έβρου συναντηθήκαμε ξανά, ανταλλάξαμε απόψεις, καταθέσαμε προτάσεις και βρήκαμε όλα όσα μας ενώνουν και μας συγκινούν ως ενεργούς πολίτες σε μια προοδευτική συμμαχία με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

Η Προοδευτική Συμμαχία απέδωσε ισχυρούς καρπούς με ένα σημαντικό πανελλαδικό ποσοστό που αγγίζει το 32%, το οποίο ισχυροποιεί της θέση μας ως τη μεγάλη προοδευτική παράταξη της κεντροαριστεράς και μας επιτρέπει να ασκήσουμε μια δημιουργική αλλά δυναμική αντιπολίτευση.

Το 27,5 % που πετύχαμε στον Έβρο είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου και ιδιαίτερα στην κυρία Νατάσσα Γκαρά η οποία επανεκλέγεται και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να επανασυνδεθώ με παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους σε διάφορα κοινωνικά και επαγγελματικά μετερίζια και να αποκτήσω πολλούς νέους φίλους που μου μετέδωσαν πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και νέες ιδέες για το μέλλον της περιοχή μας.

Το αποτέλεσμα αυτής της σύντομης για μένα προεκλογικής περιόδου ήταν πάνω από πέντε χιλιάδες συντοπίτισσες και συντοπίτες μας να ανταποκριθούν στο μήνυμά μου για έναν Έβρο με προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης,  με σεβασμό στο περιβάλλον και επίκεντρο τη γεωστρατηγική θέση του στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η συγκίνηση για την προτίμηση που δείξατε προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη όπως και η ευθύνη του να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Αν για κάτι όμως είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος  είναι ότι η υποψηφιότητα μου συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο νομό μας και στην προοπτική ανασυγκρότησης  της παράταξης μας. Για αυτή την προοπτική θα συνεχίσω να εργάζομαι από αύριο.

Το οφείλω σε όλους εσάς που συνταχθήκατε μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια η οποία ήταν εξαρχής συλλογική και συνεργατική.

Το οφείλω στους παλιούς συντρόφους και φίλους αλλά κυρίως στους νέους ανθρώπους που με άκουσαν, με πλησίασαν και με τίμησαν με τη στήριξη και την  εμπιστοσύνη τους.

Σας καλώ λοιπόν να συνεχίσουμε όλες και  όλοι μαζί από τη θέση της αντιπολίτευσης αλλά και μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες πολιτών και συλλογικές  προσπάθειες για την υλοποίηση των προτάσεων και των θέσεων μας για έναν δυναμικό και σύγχρονο Έβρο όπου ο καθένας και η καθεμία από εμάς θα μπορεί να σχεδιάζει το παρόν και το μέλλον του με τρόπο δημιουργικό και βιώσιμο.

Βασίλης Τσολακίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*