Πουλιλιός: “Ναρκοθετεί” τη νέα δημοτική αρχή Καλακίκου, συνεχίζοντας τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συζύγους Αντιδημάρχων

Πουλιλιός: “Ναρκοθετεί” τη νέα δημοτική αρχή Καλακίκου, συνεχίζοντας τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συζύγους Αντιδημάρχων

“Ναρκοθετεί” την επόμενη μέρα της νέας εκλεγμένης δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Καλακίκου ο απερχόμενος δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, αφού αν και ο οι πολίτες στις εκλογές της 2ας Ιουνίου τον έστειλαν στην αντιπολίτευση, συνεχίζει απτόητος τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συζύγους Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Κάνει δηλαδή αυτό που αποτελούσε καθεστώς κατά τη διάρκεια της θητείας του. Φροντίζει μάλιστα να εκδίδονται και τα εντάλματα πληρωμής άρον-άρον, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματά τους πριν φτάσουμε στην 31η Αυγούστου, όταν και θα αποτελέσει παρελθόν. Μιλάμε ότι δεν διστάζει πουθενά ο απερχόμενος δήμαρχος Σουφλίου και εν ψυχρώ δείχνει ότι περιφρονεί κάθε έννοια ηθικής αλλά και τον κόσμο που με την ετυμηγορία του τον έστειλε εκτός δημοτικής αρχής μετά από πολλά χρόνια παραμονής σε αυτήν.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο κ.Πουλιλιός ανέθεσε στις 2 Ιουλίου στον Ηλία Γκάζο, σύζυγό της Αντιδημάρχου Τυχερού Σοφίας Κουφάκη, την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού αξίας 23.973,91 ευρώ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Παράλληλα είχε κάνει το ίδιο μετά τις δημοτικές εκλογές και με τη σύζυγο του δημοτικού του συμβούλου κ.Καραγιάννη, την κ.Παπάζη, για την οποία μάλιστα φρόντισε να εκδοθούν γρήγορα και τα Εντάλματα Πληρωμής και να εισπράξει τα χρήματα. Το ίδιο έκανε και τώρα με τον κ.Ηλία Γκάζο, αφού σύμφωνα με το ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που δημοσιεύθηκε σήμερα, 11 Ιουλίιου, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, φρόντισε να πάρει ήδη τιο πρώτο μέρος των χρημάτων για την απ’ ευθείας ανάθεση και φυσικά δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΚΑΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

Με όλες αυτές τις κινήσεις αλλά και κάποιες ακόμα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Βαγγέλης Πουλιλιός “ναρκοθετεί” την επόμενη μέρα του κ.Καλακίκου, αφού δημιουργούνται προβλήματα στον οικονομικό τομέα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η καινούργια δημοτική αρχή θα παραλάβει κυριολεκτικά “καμμένη γη”.  Ίσως αυτό να θέλει και ο κύριος κ.Πουλιλιός, αφού στις δηλώσεις του αρχικά έλεγε πως θα δουν όλοι αν θα μπορέσουν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες να διαχειριστούν την κατάσταση στον οικονομικό τομέα και πως θα είναι πολύ δύσκολο. Δείχνει λοιπόν πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η υστεροφημία του, αλλά ο εκνευρισμός και η οργή για την μη εκλογή του, τον κάνει να μην ενδιαφέρεται για το μέλλον του δήμου Σουφλίου, τις τύχες του οποίου του εμπιστεύτηκαν για πολλά χρόνια οι πολίτες του Σουφλίου και των άλλων περιοχών.

-Δήμος Σουφλίου: Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό