Σαμοθράκη: Ο Πέτρος Ίμβριος ξενάγησε την Χριστίνα Μαραγκόζη και τραγούδησε για τους συντοπίτες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Ο Πέτρος Ίμβριος ξενάγησε την Χριστίνα Μαραγκόζη και τραγούδησε για τους συντοπίτες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός συμπατριώτης μας τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος βρέθηκε για άλλη μια φορά στον τόπο καταγωγής του, στην αγαπημένη του Σαμοθράκη την οποία επισκέπτεται συχνά, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αυτή την φορά όμως έφερε μαζί του και δυο συναδέρφους, τους οποίους ξενάγησε στο πανέμορφο νησί του. Την καταξιωμένη τραγουδίστρια μας Χριστίνα Μαραγκόζη, στην οποία μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφιέρωσε το τραγούδι “Θα προχωράμε μαζί” που είχε γράψει ο συγχωρεμένος, κορυφαίος συνθέτης μας Αντώνης Βαρδής, σε μια από τις γνωστές διαδρομές του νησιού.

Ξεναγώντας την αγαπημένη φίλη μου @christina_maragozi στο υπέροχο νησί μου !!!!ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 4 EVER !!!#petrosimvrios #friends #greattimes #samothraki #falls #griavathra

Gepostet von Petros Imvrios am Dienstag, 9. Juli 2019

Απλός, φιλικός και προσιτός, ο Πέτρος Ίμβριος διασκέδασε με τους συντοπίτες του στην γνωστή ταβέρνα “ΧΑΡΑΝΑΣ” στην Καμαριώτισσα και μάλιστα τραγούδησε γι’ αυτούς στο γλέντι που στήθηκε εκεί.

Basw Xarana να σας ζήσει ο Βασιλάκης και να είναι παάντα γερός, ευτυχισμένος και να δίνει χαρές σε όλους σας!!!Η βραδιά ήτανε καταπληκτική!Ευχαριστούμε για όλα!Άσε που έχουμε και εκκολαπτόμενο μουσικό ανάμεσα μας !!!!Ο μικρός Μιχαλάκης μακάρι να έχει το ταλέντο του παππού του !!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Gepostet von Petros Imvrios am Montag, 8. Juli 2019

Επίσης, αποθανάτισε τον μαέστρο του Θοδωρή Βίττα στις… βουτιές που έκανε στις περίφημες βάθρες του “Φονιά” που όσοι επισκέπτονται την Σαμοθράκη δεν μπορούν να μην βρεθούν εκεί.

#maestro Thodoris Vittas in Samothraki action!!!!!

Gepostet von Petros Imvrios am Montag, 8. Juli 2019