Οι κομματικά διορισμένοι από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Αδαμίδης, Δούκας, δεν έχουν ευθιξία να παραιτηθούν;

Οι κομματικά διορισμένοι από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Αδαμίδης, Δούκας, δεν έχουν ευθιξία να παραιτηθούν;

Συμπληρώνεται σχεδόν μια εβδομάδα από την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής και την αλλαγή Κυβέρνησης, αλλά οι κομματικά διορισμένοι Δημήτρης Αδαμίδης και Χρήστος Δούκας, φαίνεται ότι δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν.

Την στιγμή που ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ.Δρόσος και ο Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στελέχη επίσης διορισμένα από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ.Αδαμίδης (ή ΕΔΕμίδης όπως τον αποκαλούν κοροϊδευτικά οι εργαζόμενοι για τις συνεχείς ΕΔΕ που διέταζε), αλλά και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, παραμένουν στις θέσεις τους. Τουλάχιστον δεν ανακοίνωσαν δημόσια αν έκαναν κάποια κίνηση προς την κατεύθυνση της παραίτησης, γιατί θα το μαθαίναμε μια και οι δυο διαθέτουν άριστες σχέσεις και είχαν συνεχή προβολή από συγκεκριμένα ΜΜΕ του Έβρου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το φαινόμενο και να αλλάζουν οι επικεφαλής παρόμοιων θέσεων, αλλά κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συμβαίνει αν είχαν διοριστεί αξιοκρατικά και όχι λόγω της κομματικής τους ιδιότητας. Μάλιστα στη θητεία τους με πράξεις, δηλώσεις και παραλείψεις, έχουν προκαλέσει πολλές και απόλυτα δικαιολογημένες κατά την γνώμη μου αντιδράσεις. Από την στιγμή λοιπόν που οι ίδιοι δεν έχουν την ευθιξία να αποχωρήσουν, αναμένεται να τους ζητηθούν οι παραιτήσεις τους. Κι επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ θα μας… τρελάνουν, μιλώντας για παράδειγμα όσον αφορά την ΕΡΤ που την είχαν κάνει κομματικό όργανο χειρότερο από την “Αυγή” για… Βόρεια Κορέα, ελπίζουμε τουλάχιστον να μην δούμε τον κ.Δούκα στα κάγκελα του λιμανιού σε λίγο καιρό να φωνάζει όσα έλεγε παλιά με τους “συντρόφους” του για “φονιάδες των λαών Αμερικάνους”. Γιατί τους έχω ικανούς τους Συριζαίους να το κάνουν και αυτό.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*