Μαυρίδης: Αφού επανεκλέχθηκε, έδωσε απ’ ευθείας ανάθεση καθαριότητα και φύλαξη Δημοτικού θεάτρου φυσικά στον… Ραδιόγλου

Μαυρίδης: Αφού επανεκλέχθηκε, έδωσε απ’ ευθείας ανάθεση καθαριότητα και φύλαξη Δημοτικού θεάτρου φυσικά στον… Ραδιόγλου

Οι δημοτικές εκλογές πέρασαν, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης επανεκλέχθηκε και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, έστω και με οριακό αριθμό μερικών δεκάδων ψήφων, ο λαός του δήμου Ορεστιάδας προφανώς ενέκρινε την προηγούμενη πενταετή θητεία του (2014-2019), οπότε αυτός συνεχίζει ακάθεκτος τις απ’ ευθείας αναθέσεις.

Πρώτος και καλύτερος φυσικά, ο “κολλητός” και φίλος του όπως και ο ίδιος έχει παραδεχθεί, Νίκος Ραδιόγλου, στον οποίο με απόφαση του Δ.Σ της ΔΗΚΕΠΑΟ, ανατέθηκαν τόσο η καθαριότητα όσο και η φύλαξη για τους καλοκαιρινούς μήνες του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου. Αυτή την φορά μάλιστα τα ποσά είναι 2.232,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α για την καθαριότητα και 644,80 ευρώ με Φ.Π.Α επίσης για την φύλαξη. Η εταιρεία πλέον δεν είναι η γνωστή μας ΠΙΟΝΕΡΟΣ, αλλά η ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕ. Σε αυτήν μέσα προφανώς περιλαμβάνεται και η καθαριότητα, αφού στην ίδια εταιρεία ανατέθηκε ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ και αυτή, σύμφωνα με τα δυο έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Καθαριότητα Θεάτρου-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

Φύλαξη Θεάτρου-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

Πολύ καλά κάνει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης. Αυτόν, τον φίλο του Νίκο Ραδιόγλου ξέρει και αυτόν εμπιστεύεται. Άλλωστε ο λαός με την ψήφο του στις 26 Μαίου ενέκρινε προφανώς αυτή την τακτική την οποία και είχε αναδείξει τους προηγούμενους μήνες το Evros-news.gr. Ας γράφει λοιπόν ότι θέλει το σάιτ μας και ας… χτυπιέται ο Πιτιακούδης. Ο κ.Μαυρίδης γελάει (και καλά κάνει) με όλα αυτά. Άλλωστε ακόμα και επιχειρηματίας που ασχολείται με την καθαριότητα και διαμαρτύρονταν επειδή δεν ζητούνταν προσφορά από την εταιρεία του με μια… έρευνα αγοράς και έλεγε διάφορα, μαθαίνουμε ότι προεκλογικά βρήκε τρόπο να ξεκινήσει συνεργασία με τον δήμο, χωρίς να φαίνεται. Φυσικά στις δημοτικές εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα Μαυρίδη και μάλιστα έκανε… αγώνα για την εκλογή του. Οπότε αυτός από την πρώτη Κυριακή κέρδισε και είναι… ΠΑΣας πλέον στον δημαρχιακό θώκο, συνεχίζοντας όσα έκανε και την προηγούμενη 5ετία.

Άλλωστε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟ για αναθέσεις μέχρι 20.000 να γίνονται απ’ ευθείας. Γιατί λοιπόν να μην το κάνει ο δήμαρχος Ορεστιάδας; Να κάνει κανέναν ηλεκτρονικό διαγωνισμό δηλαδή για την καθαριότητα, όπως λόγου χάρη έγινε στην περίπτωση καθαρισμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης και να έρθει κανένας… περίεργος από την Αλεξανδρούπολη να τον κερδίσει και αυτόν, όπως έχει κερδίσει σχεδόν όλους τους διαγωνισμούς όπου δίνει προσφορές και αυτός και ο Νίκος Ραδιόγλου. Μια και ο νόμος το επιτρέπει λοιπόν, απ’ ευθείας ανάθεση από τον Βασίλη Μαυρίδη.