Κουκουράβας: “Έγινε δολιοφθορά. Έβαλαν φωτιά σε μια απ’ τις κατασκευαστικές εταιρείες που φτιάχνει τις ασφαλτοστρώσεις”!!!

Κουκουράβας: “Έγινε δολιοφθορά. Έβαλαν φωτιά σε μια απ’ τις κατασκευαστικές εταιρείες που φτιάχνει τις ασφαλτοστρώσεις”!!!

Την παύση εργασιών στις ασφαλτοστρώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης, επί ένα μήνα μετά τις δημοτικές εκλογές, προσπάθησε να δικαιολογήσει χθες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης Γιώργος Κουκουράβας, επιβεβαιώνοντας για δεύτερη φορά το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ότι έγινε δολιοφθορά στο εργοτάξιο της μιας εκ των εταιρειών που ανέλαβαν το έργο.

Συγκεκριμένα, είχαμε γράψει στις 27 Φεβρουαρίου 2019 ότι σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  του Evros-news.gr, στο εργοτάξιο της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας “ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε” έξω από την Αλεξανδρούπολη, ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου πυρκαγιά που κατέστρεψε μηχανήματα παραγωγής πίσσας η οποία χρησιμοποείται απ’ την εταιρεία σε ασφαλτοστρώσεις. Η καταστροφή έγινε τόσο στο ειδικό κτίριο όπου υπήρχαν το ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου και χειρισμού των μηχανημάτων όσο και στα μηχανήματα παραγωγής της πίσσας.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμπρησμός η φωτιά στο εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη που κατέστρεψε μηχανήματα; – Σιγή της αστυνομίας!!!

Ο κ.Κουκουράβας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό, το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πανηγυρικά, λέγοντας ότι: “Προεκλογικλά είχε γίνει μια δολιοφθορα στου ενός κοινοπράκτη το συγκρότημα, το ασφαλτικό. Είχαν βάλει φωτιά δεν θυμάστε; Μόλις είχε υπογραφεί η σύμβαση, δέκα ημέρες μετά είχε γίνει το περιστατικό και είχε καταγραφεί από την αστυνομία και είχε πάρει δημοσιότητα. Είχαν βάλει φωτιά στην κονσόλα του ενός συγκροτήματος. Ένα μήνα μετά τις εκλογές οι άνθρωποι έκαναν κάποιες αλλαγές στα σιλό τους και τις κονσόλες τους και έβαλαν καινούργια. Γι’ αυτό δεν δουλέψαμε και ξανάρχισαν οι ασφαλτοστρώσεις τώρα”. 

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κουκουράβα που για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το Evros-news.gr. Το είχε κάνει και στις 8 Μαρτίου 2019, κατά την υπογραφή της σύμβασης με την Κοινοπραξία των εταιρειών που ανέλαβαν το έργο των ασφαλτοστρώσεων, όταν και τότε αναφέρθηκε στην πυρκαγιά-διλιοφθορά. Μόνο που είπε κάποιες ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ τις οποίες πρέπει να επισημάνουμε:

-Κουκουράβας: “Υπήρξε δολιοφθορά στο εργοτάξιο αναδόχου των ασφαλτοστρώσεων”!!! – Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ μας

  • Το γεγονός πήρε δημοσιότητα ΜΟΝΟ από το Evros-news.gr. Κανένα άλλο ΜΜΕ του Έβρου δεν το ανέφερε καθόλου. Ούτε καν το σχολίασε μετά την δημόσια αναφορά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών στην συνέντευξη Τύπου της 8ης Μαρτίου.
  • Η αστυνομία δεν ξέρουμε αν το κατέγραψε όπως είπε, αλλά ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ αν και επρόκειτο για σοβαρή περίπτωση διλιοφθοράς σε κατασκευαστική εταιρεία. Ούτε πληροφορίες μάθαμε τι απέγινε με τις έρευνες για τους φυσικούς και ενδεχομένως και ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης. Μάλιστα ζήτησε από όλους που ασχολήθηκαν με το γεγονός, να μην αναφέρουν επίσης το παραμικρό, γιατί θα το χειρίζονταν η ίδια η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης στο πιο… ανώτερο επίπεδο της. Άγνωστο γιατί τόση μυστικοπάθεια.
  • Η ζημιά έγινε τον Φεβρουάριο, πριν τις δημοτικές εκλογές γινόταν ασφαλτοστρώσεις και μάλιστα τις διαφήμιζαν μέσω του facebook τόσο ο κ.Κουκουράβας όσο και οι άλλοι υποψήφιοι της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Άρα η εταιρεία είχε παραγωγή πίσσας κανονικά. Πως τώρα έναν μήνα μετά τις εκλογές και την βαριά ήττα της ευρισκόμενης σε αποδρομή δημοτικής αρχής είχαμε παύση εργασιών ασφαλτόστρωσης, είναι αξιοπερίεργο.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε. Όταν δημοσιεύσαμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, από την εταιρεία “ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε” μας στάλθηκε ΕΞΩΔΙΚΟ όπου ανέφερε πως δεν υπήρξε ποτέ το συγκεκριμένο γεγονός, ότι γράφουμε ψέματα και μας “απειλούσε” με μηνύσεις και αγωγές αν δεν το “κατεβάζαμε” και δεν διαψεύδαμε το δημοσίευμα μας. Νόμισαν προφανώς οι άνθρωποι της ότι θα μας εκφοβίσουν, όπως είχαν νομίσει και άλλοι στο διάστημα που βρισκόμαστε στον “αέρα” του διαδικτύου και επιχείρησαν επίσης με εξώδικα να μας σταματήσουν. Φυσικά… έφαγαν τα μούτρα τους όλοι και δεν πέτυχαν τίποτα. Ακόμα περιμένουμε τις ενέργειες τους και φυσικά οι εξελίξεις ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ για άλλη μια φορά το Evros-news.gr που δεν διστάζει όπως λέει και το σλόγκαν του, να ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ… ΟΛΑ.