Ένοχη σιωπή του Βαγγέλη Λαμπάκη για τους δικαστικούς συμβιβασμούς δήμου Αλεξανδρούπολης-πελατών της γυναίκας του

Ένοχη σιωπή του Βαγγέλη Λαμπάκη για τους δικαστικούς συμβιβασμούς δήμου Αλεξανδρούπολης-πελατών της γυναίκας του

Η ένοχη σιωπή το του απερχόμενου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη για τις προκλητικές αποφάσεις δικαστικών συμβιβασμών του δήμου Αλεξανδρούπολης με επαγγελματίες οι οποίοι έχουν δικηγόρο τη σύζυγό του Βασιλική Μιχαλακάκου συνεχίζεται.

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα του Evros-news.gr που αναφέρεται στις συγκεκριμένες αποφάσεις της Oικονομικής Eπιτροπής, οι οποίες προκαλούν πολλά ερωτηματικά αφού αποδέχονται αμέσως μετά την κατάθεση τους τις αγωγές στο Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης και γίνονται δικαστικοί συμβιβασμοί με διάφορους επαγγελματίες που επικαλούνται προφορικές συμφωνίες και αναθέσεις από Αντιδημάρχους, ο… υπερευαίσθητος όλα τα προηγούμενα χρόνια κ.Λαμπάκης δεν έχει πει ούτε κουβέντα. Αν και για… ψύλλου πήδημα καλεί στο γραφείο του τα τοπικά κανάλια και κάνει δηλώσεις στους ντόπιους δημοσιογράφους, επιδίδεται σε διάφορα επικοινωνιακά σόου, όπως έκανα πρόσφατα με τις απεσταλμένες εταιρείας καταγραφής απόψεων για το θέμα του χρυσού, δεν έχει βγάλει μέχρι τώρα τσιμουδιά στο σοβαρό ηθικό θέμα που εγείρεται για τον ίδιο και την δικηγόρο σύζυγό του κ.Μιχαλακάκου.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η σύζυγος του δημάρχου Β.Λαμπάκη, δικηγόρος σε υπόθεση δικαστικού συμβιβασμού που αποδέχθηκε ο δήμος Αλεξανδρούπολης!!!

Όπως έχουμε αναφέρει, ιδιαίτερα μετά τις εκλογές και την λαϊκή ετυμηγορία με την οποία οι πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης τον αποδοκίμασαν και τον έστειλαν στην αντιπολίτευση, ξαφνικά είχαμε συνεχόμενες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής στις οποίες εμπλέκεται ως δικηγόρος των αιτούντων τους δικαστικούς συμβιβασμούς, η σύζυγος του. Επίσης, ρωτάμε ευθέως τον ίδιο, αν συνεχίζει να υφίσταται η δικηγορική εταιρεία που έχουν συνεταιρικά 50-50 με την κ.Μιχαλακάκου, οπότε εισπράττει και ο ίδιος αμοιβές μέρος των αμοιβών της συζύγου του για τις κερδισμένες υποθέσεις με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Υποθέσεις  οι οποίες δεν κρίνονται στα δικαστήρια, αλλά με αποφάσεις στενών συνεργατών του, των… δικών του παιδιών Γιώργου Ουζουνίδη, Χρήστου Γερακόπουλου, Γιώργου Παντελίδη, Κυριάκου Αετόπουλου και Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα.

Δεν έχει πει το παραμικρό, γι’ αυτό και μιλάμε για ένοχη σιωπή του Βαγγέλη Λαμπάκη. Εκτεθειμένα βαριά βέβαια είναι και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, που εγκρίνουν και υπογράφουν οτιδήποτε. Έτσι αποδέχονται να δίνονται χρήματα σε επαγγελματίες οι οποίοι έχουν κάνει αγωγή και με “όπλο” την δικηγόρο σύζυγό του δημάρχου τους, δικαιώνονται και εισπράττουν όσα επικαλούνται πως τους οφείλει ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Αν βέβαια οι υποθέσεις δικάζονταν κανονικά, οι προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη δεν θα είχαν ούτε ένα παραστατικό, οτιδήποτε χειροπιαστό στα χέρια τους, παρά μόνο επικαλούνται όσα υποστηρίζουν πως συμφώνησαν προφορικά με Αντιδημάρχους όπως ο Γιώργος Κουκουράβας (ξινά θα του βγουν προβλέπω τα αγαπημένα του… κμρουασανάκια) και  Χρήστος Ζιώγας (θα έχει πλέον πολύ χρόνο να βοηθάει στο beach bar).

-ΝΤΡΟΠΗ: Η δικηγόρος σύζυγος του δημάρχου Β.Λαμπάκη συνεχίζει να κερδίζει υποθέσεις δικαστικών συμβιβασμών μέσω Οικονομικής Επιτροπής!!!

Υπογράφουν λοιπόν… ελαφρά τη καρδία οι Γερακόπουλο,ς Ουζουνίδης, Παντελίδης, Αετόπουλος, Τσονίδου-Σκεύα και αν για τις υποθέσεις αυτές υπάρξει κανένας φάκελος από πολίτες στον Εισαγγελέα και αρχίσουν έρευνες, να δούμε τότε όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αποδρομή πως θα δικαιολογηθούν. Γιατί έχουν το θράσος να λένε μεταξύ τους πως θα δικαιωθούν στην αστεία ένσταση κωλύματος εκλογιμότητας που κατέθεσε εναντίον του Γιάννη Ζαμπούκη ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, περιφρονώντας σκαιότατα την βούληση του λαού της Αλεξανδρούπολης, με την ψήφο του οποίου εξελέγη στις 2 Ιουνίου νέος δήμαρχος. Μια και είπαμε Ζαμπούκης, αλήθεια, με όλα όσα αποκαλύπτουμε θα ασχοληθεί ο νέος δήμαρχος και το επιτελείο του ή ακόμα ασχολούνται με τα… επινίκεια; Δεν βλέπουν ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή με συγκεκριμένες αποφάσεις και πράξεις της “ναρκοθετεί” την επόμενη μέρα, ώστε όταν αναλάβουν να βρουν… ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ;

-Λαμπάκης: Γιατί “διόρθωσαν” τώρα, μετά τις εκλογές, ότι αποχώρησε από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τον… Απρίλιο;

-Λαμπάκης: Τσιμουδιά για την “βιομηχανία” δικαστικών συμβιβασμών δήμου Αλεξανδρούπολης-πελατών της συζύγου του!!!

 

Ένα σχόλιο

 1. Προκρούστης

  Βρε συ Πιτιακούδη, όπως λες αγώνας δρόμου γίνεται για να αδειάσουν τα ταμεία, δώσε και μένα θείο!!!!!!
  Λοιπόν έχουμε και :
  1) ΑΔΑ: 6ΩΞ3ΩΨΟ-ΑΣ8 – Δικαστικός συμβιβασμός και καταβολή του εξ αυτού ποσού στον αιτούντα Κων/νο Τσολάκη του Χρήστου, χωματουργικές εργασίες Ε.Δ.Ε.,κάτοικο Αλεξανδρούπολης, 19.354,30 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ 24%).-
  2) ΑΔΑ: ΩΖ4ΑΩΨΟ-ΓΙΛ – Δικαστικός συμβιβασμός σχετικά με την από 25.6.2019 αγωγή του Αναστάσιου Σταματόπουλου του Αριστείδη, κατοίκου Αλεξ/πολης, Κατά του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, με αίτημα του ενάγοντος. 23.929,66
  ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

  Ερώτηση : αν διαβάσεις θα δεις ότι πρόκειται για εργασίες που έγιναν (;;) κατά το μεγαλύτερο ποσοστό λίγο πριν τις εκλογές..χε χε χε!!
  Λεπτομέρεια, να ξέρεις ότι ο καθαρισμός των ρεμάτων γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου που έχει και την ευθύνη των ρεμάτων (αμαρτωλή ιστορία τα ρέματα). Αλήθεια ποια ρέματα καθάρισε και με τι μηχανήματα (;;)
  Επιπλέον αφού είναι τόσο “καθαρές” και πρόσφατες οι παραπάνω εργασίες, γιατί δεν στέλνονται για προληπτικό έλεγχο στον Επίτροπο και τα πηγαίνουν δικαστικά;;;

  3) ΑΔΑ: 6ΘΤ0ΩΨΟ-Ω4Χ – Απόφαση Δημάρχου για την απ΄ ευθείας ανάθεση της προμήθειας κλιματιστικών Δήμου Αλεξανδρούπολης. 15.351,20 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)
  Τι να σε κάνω βρε Πιτιακούδη, αν ήσουν γαμπρός του αρχιαντιδημάρχου των οικονομικών θα έπαιρνες εσύ την προμήθεια, αλλά δεν είσαι…
  Αλήθεια κιόλας τα κλιματιστικά που θα τα βάλουν μελέτη ενεργειακή για τα κτίρια υπάρχουν ή βάζουν όπου νάναι;;;
  Ψιλά γράμματα..δώσε και μένα θείο!!!!

  4) ΑΔΑ: ΩΣ42ΩΨΟ-ΦΡΛ – 1η Πιστοποίηση για το έργο : Πολιτιστικό Κέντρο Νίψας, 17.853,82 ευρώ με ΦΠΑ.
  Δηλαδή βρε Κωνσταντίνε πόσο θα στοιχίσει τελικά αυτό το πολιτιστικό κέντρο αν αυτή είναι η 1η πιστοποίηση;; Εγώ πάντως αν μου δώσεις αυτά τα χρήματα θα στο κάνω καινούργιο και θα σου φέρω και ρέστα..
  Και που να δεις και το κόστος της πλατείας!!! Ούτε η Ομόνοια δεν θα στοίχιζε τόσο!!!! Δώσε και μένα θείο!!!
  Αλλά ξέχασα εσύ δεν είσαι αρχιαντιδήμαρχος των οικονομικών αλλά ούτε από την Νίψα.

  5) ΑΔΑ: ΩΠ28ΩΨΟ-8Α6 – Απόφαση Δημάρχου για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν (1) εξωτερικό Ειδικό Επιστήμονα ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα IRIS (HORIZON 2020) προϋπολογισμού 54.000,00€»
  Καλά τόσοι αρχιμηχανηκάρες στο δήμο, εξωτερικό “Ειδικό” επιστήμονα πήγατε και πήρατε;;; Η διεύθυνση των τεχνικών τι λέει;; Βρε δεν ντρέπεστε καθόλου;; δεν σκίζεται τα πτυχία σας;; ή μήπως κανά γραμμάτειο από τα παλιά ξεπληρώνεται………;; Δώσε και μένα θείο!!!!!

  6) ΑΔΑ: 6Ψ1ΤΩΨΟ-2ΗΘ – Μίσθωση γεωργικού ελκυστήρα για την κοπή χόρτων στον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξ/πολης. 20.677,00 ευρώ με ΦΠΑ
  Καλά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ δεν έχει ένα δυο τρακτέρ με χειριστές να κόψει τα χόρτα και ποια χόρτα άραγε;; των “γνωστών φίλων” γιατί οι ιδιώτες τα κόβουν μόνοι τους. Ο αντιδήμαρχος ως μάχιμος τηλεφωνητής πυροσβέστης τι έχει να πει;;;

  άντε και ένα τελευταίο
  7) ΑΔΑ: 6ΦΦ1ΩΨΟ-56Ξ – Απόφαση Δημάρχου για απευθείας ανάθεση προμήθειας ενός βιβλίου για τις ανάγκες της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 85,00 ευρώ με ΦΠΑ
  Εεεε!!! Εεεεε!! άντε να σε δω εδώ τι θα μπορούσες να πεις Πιτιακούδη!!! Εεεεε!!!! Εεεεε!! κάνε τουμπεκί σε παρακαλώ γιατί όπως βλέπεις οι δικηγόροι του Δήμου ενημερώνονται ανελλιπώς και ασταμάτητα για την προάσπιση των συμφερόντων του και την μη σπατάλη του Δημόσιου χρήματος. Όχι για να μην λες!!!

  Συμπέρασμα : το πάρτυ συνεχίζεται και θα συνεχιστεί όπως κάθε χρόνο και στην γιορτή καπνού ή σουβλακιού γνωστή ως γιορτή κρασιού. Ο καθένας ψήνει και πουλάει, καχλιάρης είναι ψωριάρης είναι δεν έχει σημασία.
  Αυτά περί υγειονομικών ισχύουν μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και καταστηματάρχες μα όχι εκεί!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*