ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκοψαν με μπαλτά κολώνα της ΔΕΗ και προκλήθηκε η πυρκαγιά στις Φέρες!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκοψαν με μπαλτά κολώνα της ΔΕΗ και προκλήθηκε η πυρκαγιά στις Φέρες!!!

Από κολώνα της ΔΕΗ που άγνωστος ή άγνωστοι έκοψαν με μπαλτά, προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα κοντά στις εγκαταστάσεις της πρώην αλλαντοβιομηχανίας ΘΡΑΚΗ και χρειάστηκαν 10 οχήματα με πολλούς πυροσβέστες για να την θέσουν υπό έλεγχο πριν λίγο και να μην απειλήσει σπίτια και άλλα οικήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι άνθρωποι της ΔΕΗ στους Πυροσβέστες, που με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ.Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Κούκουρα βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή, αλλά διαπίστωσαν στη συνέχεια και οι ίδιοι, κάποιος ή κάποιοι έκοψαν κολώνα ηλεκτροφωτισμού και τσεκούρι και έτσι από τα καλώδια που έπεσαν στο έδαφος, ξέσπασαν εστίες φωτιάς σε δυο σημεία.

Όμως η γρήγορη επέμβαση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών που ήταν κοντά στην περιοχή και της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης που έφτασε με πολλά οχήματα και άνδρες, είχε ως αποτέλεσμα την γρήγορή κατάσβεση της φωτιάς περιορίζοντας τις ζημιές σε χόρτα που υπήρχαν πολλά στις παρατημένες εγκαταστάσεις της πάλαι ποτέ κραταιάς αλλαντοβιομηχανίας, είτε τις κτιριακές εγκαταστάσεις είτε στο χοιροστάσιο. Αυτό που διαπίστωσαν φυσικά άλλη μια φορά όλοι, είναι πως  όλα τα προηγούμενα χρόνια η περιοχή έχει λεηλατηθεί και ίσως η δολιοφθορά στην κολώνα της ΔΕΗ έγινε από κάποιους που πήγαν εκεί για να κλέψουν πράγματα.