Παναγιώτης Φαραντάτος: “Θα είμαι πανταχού παρών για τον Έβρο”

Παναγιώτης Φαραντάτος: “Θα είμαι πανταχού παρών για τον Έβρο”

Τις ευχαριστίες του προς όλους τους Εβρίτες για την επιλογή τους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και να την εκλέξουν Κυβέρνηση, αλλά και σε όσους επέλεξαν να ψηφίσουν τον ίδιο, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Φαραντάτος.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. που ήρθε τέταρτος σε ψήφους, τονίζει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Έβρο, τον οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις στις ένοπλες δυνάμεις, με μια μετεκλογική του δήλωση στην οποία και αναφέρει:

“Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους τους Εβρίτες που ψήφισαν μαζικά τη Νέα Δημοκρατία και την οδήγησαν στο τιμόνι της χώρας.
Συγχαίρω τους υποψηφίους βουλευτές όλων των παρατάξεων για τον πολιτικό πολιτισμό και τον όμορφο αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους εκλεγμένους βουλευτές του Έβρου, τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους και στη νέα Κυβέρνηση, την οποία περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου που έδωσαν όλο τους το «είναι».


Ιδιαίτερα δε, οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους 7.000 και πλέον Εβρίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια μου και με τίμησαν με την ψήφο τους χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με απώτερο σκοπό το συμφέρον της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας σε μία δύσκολη εποχή. Να είστε σίγουροι πως θα εξακολουθήσουμε να είμαστε όλοι μαζί στην καθημερινή διεκδίκηση, για να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, του Έβρου και της Πατρίδας μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πανταχού παρών για τον τόπο μας. Γιατί για εμένα, ο Έβρος και η Θράκη δεν είναι πολιτική. Διότι πολύ απλά, ο Έβρος και η Θράκη είναι η ψυχή της Ελλάδας μας.
Θα παλέψουμε για τον τόπο, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς αμφιταλαντεύσεις.
Συνεχίζουμε ενωμένοι, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, για να φτάσουμε την Ελλάδα μας εκεί που οραματιζόμαστε, εκεί που της αξίζει πραγματικά.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει για τα δίκαια που μας ανήκουν.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Φαραντάτος
Αντιστράτηγος ε.α.