Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση για εμπάθεια, μένος, μισαλλοδοξία η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβησού

Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση για εμπάθεια, μένος, μισαλλοδοξία η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβησού

Σε πολύ σοβαρή καταγγελία εναντίον του απερχόμενου Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση, τον οποίο κατηγορεί για εμπάθεια, μένος, μισαλλοδοξία και ρεβανσιμό, προέβη η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβησού Ευαγγελία Κουρτέση.

Με επιστολή που έστειλε στον επίσης απερχόμενο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και το δημοτικό συμβούλιο και την κοινοποίησε στο Evros-news.gr, η κ.Κουρτέση αναφέρει:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΟ evros news

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ

Καβησός, 17.07.2019

Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης,

με την παρούσα καταγγέλω τον αντιδήμαρχo Γκότση Νικόλαο  ως ανίκανο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Συγκεκριμένα του ζήτησα ως πρόεδρος του «Πολιτιστικού Συλλόγου Καβησού» να βοηθήσει το σύλλογό μας προμηθεύοντας τον με καρναβαλικά κοστούμια, εξέδρα, τραπεζοκαθίσματα, μικροφωνική και φωτισμό για δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον  Aύγουστο,   μια μουσικοχορευτική βραδιά και μια παιδική θεατρική παράσταση.

Αρνήθηκε με ανήθικο τρόπο, όπως άλλωστε αρμόζει στο χαρακτήρα του, και έδωσε εντολή στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν,  να μην μας προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια

Η εμπάθεια του στο πρόσωπό μου τόσο προσωπική όσο και πολιτική δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει με τους κανόνες της  διπλωματίας, στη μεταξύ μας συζήτηση,  αντίθετα  του ήταν αδύνατον να κρύψει το μένος του.

Η μισαλλοδοξία και ο ρεβανσισμός του δεν του επιτρέπουν να λειτουργήσει με γνώμονα τη λογική, που λέει ότι κάθε πολιτικό άτομο που κατέχει θεσμικά πόστα,  επιβάλετε να είναι αρωγός στα μαζικά όργανα της περιφέρειάς του που αγωνίζονται να αναπτύξουν χωριά και οικισμούς που αργοπεθαίνουν από την ασκούμενη πολιτική που ακολουθείτε εδώ και χρόνια.

Άλλωστε τίποτε από αυτά που μας αρνείται δεν του ανήκουν, τίποτε δεν έφερε από το τσιφλίκι του πατέρα του, όλα είναι δημοτική περιουσία για τις ανάγκες του καθένα, αυτός είναι απλά διαχειριστής.

Με την παρούσα καταγγελία αιτώ επίσης  να τον αναγκάσετε να λειτουργήσει κάτω από  τους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού, να άρει τις προηγούμενες αποφάσεις του και να αφήσει τους υπαλλήλους ελεύθερους να κάνουν τη δουλειά τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κουρτέση Ευαγγελία