Ξεφτίλα Λαμπάκη: Άλλες δυο πληρωμές του δήμου, πελατών της γυναίκας του μέσω Οικονομικής Επιτροπής!!!

Ξεφτίλα Λαμπάκη: Άλλες δυο πληρωμές του δήμου, πελατών της γυναίκας του μέσω Οικονομικής Επιτροπής!!!

Η κατρακύλα, η ξεφτίλα και ο ξεπεσμός του απερχόμενου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη φαίνεται ότι δεν έχουν όρια και… πάτο.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνεχίζει μετεκλογικά και αφού οι πολίτες του τον αποδοκίμασαν εντυπωσιακά στέλνοντας τον στην αντιπολίτευση, να πληρώνει μέσω δικαστικών συμβιβασμών που εγκρίνονται από την πλήρως ελεγχόμενη απ’ τον ίδιο Οικονομική Επιτροπή, τους πελάτες της δικηγόρου συζύγου του Βασιλικής Μιχαλακάκου. Άλλες δυο περιπτώσεις δημοσιεύθηκαν αυτές τις μέρες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορούν την… βιομηχανία που είναι ξεκάθαρο ότι έχει στηθεί. Όσοι επαγγελματίες έχουν να παίρνουν χρήματα από τον δήμο λόγω εργασιών που πραγματοποίησαν κατόπιν προφορικών εντολών Αντιδημάρχων, χωρίς κανένα παραστατικό που να μπορούν να τις αποδείξουν και φυσικά αν πήγαιναν στον Επίτροπο δεν θα εγκρίνονταν, βρήκαν την “χρυσή” λύση. Προσλαμβάνουν δικηγόρο την σύζυγο του δημάρχου και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Βαγγέλη Λαμπάκη, αυτή καταθέτει αγωγές στο Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης και σχεδόν αμέσως μετά έρχεται… ως δια μαγείας το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή.

Με διαδικασίες fast truck δικαιώνουν πελάτες της συζύγου Λαμπάκη

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε άλλες δυο υποθέσεις που έφτασαν στην Οικονομική Επιτροπή, ο ίδιος αποχώρησε από την συνεδρίαση δηλώνοντας κώλυμα επειδή δικηγόρος ήταν η γυναίκα του Βασιλική Μιχαλακάκου και φυσικά οι υπόλοιποι ενέκριναν να δοθούν τα χρήματα με δικαστικό συμβιβασμό. Μάλιστα έγιναν πολύ γρήγορα όλες αυτές οι διαδικασίες, θα λέγαμε fast truck για να προλάβουν να πληρωθούν οι πελάτες της συζύγου του και να εισπράξει και η ίδια την αμοιβή της.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η σύζυγος του δημάρχου Β.Λαμπάκη, δικηγόρος σε υπόθεση δικαστικού συμβιβασμού που αποδέχθηκε ο δήμος Αλεξανδρούπολης!!!

Εκεί ο κ.Λαμπάκης επικαλείται κώλυμα λόγω της συζύγου κ.Μιχαλακάκου που είναι δικηγόρος, αποχωρεί και τα δικά του παιδιά, οι πλήρως ελεγχόμενοι δημοτικοί του σύμβουλοι Γιώργος Ουζουνίδης. Χρήστος Γερακόπουλος, Γιώργος Παντελίδης, Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα και Κυριάκος Αετόπουλος, εγκρίνουν να δίνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ ΧΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Όλες οι περιπτώσεις που ήρθαν άρον-άρον μετά τις δημοτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου και την ήττα του Βαγγέλη Λαμπάκη, τις ενέκριναν.

-Ένοχη σιωπή του Βαγγέλη Λαμπάκη για τους δικαστικούς συμβιβασμούς δήμου Αλεξανδρούπολης-πελατών της γυναίκας του

Πρόκειται για τις υποθέσεις ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ αφού:

 • Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Τσολάκη, οι υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης του έδωσαν βεβαιώσεις 21 και 27 Ιουνίου, για δυο Τιμολόγια που προσκόμισε και ενέκριναν, για εργασίες που ουδείς γνωρίζει πότε έγιναν και πως πραγματοποιήθηκαν. Στις 28 Ιουνίου κατέθεσε την αγωγή στο Ειρηνοδικείο με δικηγόρο την Βασιλική Μιχαλακάκου, σύζυγο Β.Λαμπάκη, την ίδια μέρα κατέθεσε αίτηση δικαστικού συμβιβασμού στην Οικονομική Επιτροπή και αυτή ΑΜΕΣΩΣ, την 1η Ιουλίου συνεδρίασε και τον… δικαίωσε. Στην απόφαση της κατά την συγκεκριμένη συνεδρίαση, η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ προχθές Τετάρτη 17 Ιουλίου, αναφέρεται: “Δέχεται τον αιτούμενο συμβιβασμό με τον αιτούντα Κων/νο Τσολάκη του
  Χρήστου ως δικαστικό συμβιβασμό με την υπογραφή Πρακτικού Δικαστικού Συμβιβασμού ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλεξ/πολης σε εκδικασθησωμένη ημερομηνία της ως άνω αγωγής, με την καταβολή στον
  αιτούντα-ενάγοντα του οφειλομένου μόνο ως άνω βασικού συνολικού ποσού των 19.354,30 ευρώ ( μαζί με το ΦΠΑ 24%)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-19.354,30 ευρώ 

 • Στην δεύτερη περίπτωση του Αναστάσιου Σταματόπουλου προσκόμισε έγγραφη συμφωνία από τις 28.8.2018 για την εκτέλεση από αυτόν του έργου «καθαρισμός ρεμάτων Δήμου Αλεξ/πολης» και κατέθεσε και αυτός αγωγή με δικηγόρο την κ.Μιχαλακάκου, σύζυγο Β.Λαμπάκη, στις 25 Ιουνίου στο Ειρηνοδικείο και αίτηση στην Οικονομική Επιτροπή για δικαστικό συμβιβασμό στις 28 Ιουλίου 2019. Και η δική του περίπτωση συζητήθηκε αμέσως σχεδόν, την 1η Ιουλίου, με αποχωρήσαντα τον κ.Λαμπάκη λόγω συζύγου, αλλά ανέλαβαν τα 5… δικά του παιδιά να την εγκρίνουν και αυτή. Έτσι ο κ.Σταματόπουλος, του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη ήταν υποψήφια με τον απερχόμενο δήμαρχο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, θα εισπράξει 23.926,66 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ-23.926,66 ευρώ

Το τριπλότυπο των αγωγών που καταθέτει η σύζυγος του

είναι της Δικηγορικής εταιρείας Λαμπάκης-Μιχαλακάκου

Η ξεφτίλα δηλαδή δεν έχει τελειωμό για τον απερχόμενο δήμαρχο, που επικαλούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα το ηθικό του πλεονέκτημα, αλλά δεν έχει βγάλει τσιμουδιά και σιωπά επί μέρες παρά τα συνεχή ερωτήματα και τις αποκαλύψεις του Evros-news.gr για το συγκεκριμένο θέμα. Ούτε αυτός, ούτε η σύζυγος του, η οποία μαθαίνουμε ότι παλαιότερα με το παραμικρό έστελνε εξώδικα και απειλούσε με αγωγές και μηνύσεις.

-Λαμπάκης: Γιατί “διόρθωσαν” τώρα, μετά τις εκλογές, ότι αποχώρησε από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τον… Απρίλιο;

Υπάρχει όμως ένα επίσης πολύ σοβαρότερο θέμα, που κανονικά θα έπρεπε να προκαλέσει την παρέμβαση τόσο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Για να μην πούμε και της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Τριπλότυπο παράβολο που καταθέτει η σύζυγός του Βασιλική Μιχαλακάκου ως συνήγορος των επαγγελματιών που καταθέτουν αγωγές στο Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης, αναφέρει ότι πρόκειται για την Δικηγορική Εταιρεία των Βαγγέλη Λαμπάκη-Βασιλικής Μιχαλακάκου. Κάτι που σημαίνει, ότι την όποια αμοιβή εισπράττει η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία, την μοιράζονται και παίρνει χρήματα και ο ίδιος ο κ.Λαμπάκης από τις υποθέσεις που κερδίζει η σύζυγος του απέναντι στον δήμο Αλεξανδρούπολης, με τις αποφάσεις που παίρνουν στην Οικονομική Επιτροπή. Εκεί όπου ο ίδιος μπορεί να απουσιάζει, αλλά οι στενοί συνεργάτες του, τα δικά του παιδιά Γερακόπουλος, Ουζουνίδης, Παντελίδης, Αετόπουλος και Τσονιδου-Σκεύα, φροντίζουν να δικαιώνονται οι πελάτες της συζύγου του.

Φυσικά τεράστιες ευθύνες έχουν και αυτοί οι πέντε, οι οποίοι την επόμενη μέρα και με την αλλαγή της δημοτικής αρχής, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Πέρα βέβαια από το ηθικό κομμάτι, στο οποίο είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι και ξεφτιλίζονται στα μάτια του κόσμου, αφού δέχονται να εκτίθενται ανεπανόρθωτα και χάνουν την όποια αξιοπιστία τους έχει μείνει,. Με βάση όλα αυτά, καλούμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τον απερχόμενο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να απαντήσει:

 1. Είναι ηθικό αυτό που συμβαίνει; Να κατατίθενται αγωγές εκ μέρους της Δικηγορικής Εταιρείας Βαγγέλης Λαμπάκης-Βασιλική Μιχαλακάκου εναντίον του δήμου Αλεξανδρούπολης και άμεσα η Οικονομική Επιτροπή να δικαιώνει για υποθέσεις προφορικών αναθέσεων που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τις εργασίες που έγιναν, τους πελάτες της γυναίκας του;
 2. Ο ίδιος δηλώνει ότι βρίσκεται σε αναστολή του δικηγορικού του επαγγέλματος, αλλά η συμμετοχή σε μια εταιρεία, αφού αυτή εξακολουθεί να έχει το όνομα του, αυτό το αναιρεί και δεν ισχύει.
 3. Είναι δυνατόν ενώ βρίσκεται σε αποδρομή, ξαφνικά να έρχονται συνέχεια υποθέσεις και εισπράττουν χρήματα οι ενάγοντες και φυσικά την αμοιβή η σύζυγος του που είναι δικηγόρος τους; Δεν έχει ίχνος τσίπας και ντροπής;

“Ναρκοθετεί” την επόμενη δημοτική αρχή… αδειάζοντας

τα ταμεία. Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τι κάνει;

Είναι ξεκάθαρο ότι μετά τις εκλογές της 2ας Ιουνίου και την πανηγυρική του ήττα, ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης “ναρκοθετεί” την επόμενη δημοτική αρχή… αδειάζοντας τα ταμεία του δήμου. Με απ’ ευθείας αναθέσεις, αγορές μηχανημάτων που 9 χρόνια δεν είχε φροντίσει να αγοράσει, με υποθέσεις όπως αυτές που είναι δικηγόρος η γυναίκα του και πολλές ακόμα που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες. Αλήθεια, ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης που είναι; Τι κάνει; Δεν τα βλέπει; Μήπως… βαράει νταϊρέ όπως λένε και σε κάποια χωριά του Έβρου. Δηλαδή περί άλλων τυρβάζει και αφήνει ασύδοτο τον Βαγγέλη Λαμπάκη και του δημιουργεί τεράστια προβλήματα για την επόμενη ημέρα;

-ΝΤΡΟΠΗ: Η δικηγόρος σύζυγος του δημάρχου Β.Λαμπάκη συνεχίζει να κερδίζει υποθέσεις δικαστικών συμβιβασμών μέσω Οικονομικής Επιτροπής!!!

Δεν μιλάμε μόνο για την έκδοση κάποιας ανακοίνωσης, αλλά και για συγκεκριμένες ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ παντού, τις οποίες ο ίδιος ως έγκριτος νομικός και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης γνωρίζει καλύτερα από εμάς. Γιατί λοιπόν παρακολουθεί όλα αυτές τις συνεδριάσεις και αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, οι αποφάσεις της οποίας μόνο ηθικές δεν είναι;

Υ.Γ: Για τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, όπως τραγουδάει και ο Γιώργος Νταλάρας “όλα καλά και όλα ωραία”. Κάνουμε live από την (ο Θεός να την κάνει) Γιορτή Κρασιού με τα σουβλάκια και τους ζωναράδικους και για τα χρήματα των δημοτών που η απερχόμενη δημοτική αρχή Λαμπάκη τα διαχειρίζεται όπως αναφέραμε… δεν τρέχει τίποτα.

-Λαμπάκης: Τσιμουδιά για την “βιομηχανία” δικαστικών συμβιβασμών δήμου Αλεξανδρούπολης-πελατών της συζύγου του!!!

 

Ένα σχόλιο

 1. Σταμπολακης Βαιος

  Tα συγχαρητηρια μου για το θαρρος και την σωστη ενημερωση Αρκετα με ολους αυτους τους μπουνταλαδες

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*