Το τερμάτισε ο Β.Μαυρίδης: Απ’ ευθείας 26.308 ευρώ στον… Ραδιόγλου, για 5 μέρες του φεστιβάλ ΑΡΔΑ!!!

Το τερμάτισε ο Β.Μαυρίδης: Απ’ ευθείας 26.308 ευρώ στον… Ραδιόγλου, για 5 μέρες του φεστιβάλ ΑΡΔΑ!!!

Το τερμάτισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, μετά την επανεκλογή του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, έστω και με οριακές λίγες δεκάδες ψήφων και πλέον… ξεσαλώνει στις απ’ ευθείας αναθέσεις.

Εκμεταλλευόμενος τόσο ο ίδιος όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΠΑΟ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αρχοντή Αρχοντίδη το γεγονός ότι ο νόμος ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ τις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ μέχρι του ποσού των 25.000 ευρώ, για τις 5 ημέρες που θα διαρκέσει το φεστιβάλ “Συνάντηση Νέων Άρδας 2019”, ανέθεσε απ’ ευθείας στον φίλο και “κολλητό” του (όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί) Νίκο Ραδιόγλου και την εταιρεία του ΠΙΟΝΕΡΟΣ, το ποσό των 26.308 ευρώ (πάνω από 5 χιλιάρικα την ημέρα δηλαδή) για τις εξής υπηρεσίες:

 1. Φύλαξη χώρου, έκδοση εισιτηρίων και έλεγχος εισιτηρίων στην 25η Συνάντηση Νέων Άρδας 2019, ποσό 19.708 ευρώ
 2. Υπηρεσίες καθαριότητητας για την 25η Συνάντηση Νέων Άρδας 2019, ποσό 4.000 ευρώ.
 3. Υπηρεσίες πρασίνου στον χώρο των εκδηλώσεων 25η Συνάντηση Νέων Άρδας 2019, ποσό  2.600 ευρώ

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΟ έγινε την Τετάρτη 17 Ιουλίου και τις εισηγήσεις για την απ’ ευθείας ανάθεση έκανε ο Πρόεδρος Αρχοντής Αρχοντίδης που είναι ως γνωστόν… χουβαρντάς με τα λεφτά των δημοτών. Λες και είναι δικά του, τα μοιράζει αβέρτα στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ Νίκο Ραδιόγλου. Οι δυο σχετικές αποφάσεις δημοσιεύθηκαν χθες 18 Ιουλίου 2019 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ

ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ-ΦΥΛΑΞΗ-ΕΚΔΟΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΡΔΑΣ 2019

Είχε προηγηθεί άλλη απόφαση στην συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2019 για τις υπηρεσίες πρασίνου στο χώρο εκδηλώσεων, που και αυτές δόθηκαν στην εταιρεία ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ-ΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΕΠΕ και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 15 Ιουλίου.

ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 2019

Όσοι λοιπόν τους ψήφισαν όλους αυτούς και τους ξαναεξέλεξαν από την πρώτη Κυριακή μάλιστα δημοτική αρχή, ας μην γκρινιάζουν τώρα για κάποια θέματα. Όπως:

 • Ότι δεν μπορούν να δώσουν 4.000 ευρώ για να επισκευαστεί το μικρό λεωφορείο που μετέφερε και εξυπηρετούσε τους ηλικιωμένους κατοίκους μικρών χωριών όπως της Μηλιάς, του Θεραπειού, της Ζώνης, της Χελιδόνας, της Μικρής Δοξιπάρας. Μια ελπίδα είχαν να λυθεί αμέσως το πρόβλημα. Να είχε συνεργείο ο… Ραδιόγλου και με απ’ ευθείας ανάθεση να του έδιναν και αυτή την δουλειά.
 • Για την τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου μεταξύ των χωριών, που είναι αρμοδιότητα του δήμου Ορεστιάδας
 • Για τα πεζοδρόμια και τις λακκούβες μέσα στην πόλη

 • Είναι ξεκάθαρο και οφθαλμοφανές, ότι για την δημοτική αρχή Μαυρίδη λεφτά υπάρχουν για τον… Ραδιόγλου, αλλά και για να… συγκαθίζουν με συνεχείς πολιτιστικές εκδηλώσεις. Όλα τα άλλα να πάνε να… τα λύσουν άλλοι. Μέχρι να μην υπάρχει κανένας για να μετέχει σε αυτές τις εκδηλώσεις από τα χωριά του δήμου που είναι παρατημένα στην τύχη τους, αλλά δυστυχώς οι κάτοικοι τους ξαναψήφισαν αυτούς για τους οποίους διαμαρτύρονταν τα προηγούμενα χρόνια.
 • Κάποιοι είναι άξιοι της μοίρας τους, αφού τους κορόιδευαν κατάμουτρα και τους εμπιστεύθηκαν και πάλι. Γιατί λοιπόν να μην ξεσαλώσουν τώρα με τις απ’ ευθείας αναθέσεις 26.308 ευρώ για 5 μέρες στον ¨κολλητό” Νίκο Ραδιόγλου; Θεωρούν ότι οι εκλογές της 26ης Μαίου 2019 ήταν η… κολυμβήθρα του Σιλωάμ γι’ αυτούς από τον κόσμο.

3 Σχόλια

 1. Καλλικράτης

  ΔΏΣΤΕ ΠΌΝΟ !! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!

 2. Καποτε και για πολλά χρόνια την καθαριοτητα και τα εισιτήρια τα ειχαν οι σύλλογοι των Καστανεων με εθελοντές και μηδενικά εξοδα!!

 3. Mια παρέα ειναι !! Ο Κουμπαρος , ο συνεταιρος του Κουμπαρου και ο Δήμαρχος . Υπάρχουν και άλλες εταιρείες καθαριότητας και φύλαξης που μπορούν ν αναλάβουν με λιγότερα χρήματα . Όλα τα αναθέτει στους δικούς του και στους ψηφοφόρους του εις βάρος των δημοτών .
  Γιατί Κύριε Δήμαρχε ??

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*