Ζαμπούκης-“Δήμος για Όλους” καταγγέλουν: “Διαπλοκή με Βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στον δήμο Αλεξανδρούπολης”

Ζαμπούκης-“Δήμος για Όλους” καταγγέλουν: “Διαπλοκή με Βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στον δήμο Αλεξανδρούπολης”

Ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και η δημοτική του παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, τους οποίους ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης εξέλεξε πανηγυρικά στις 2 Ιουνίου, επιτέλους… έλυσαν την σιωπή τους και πήραν ξεκάθαρη θέση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, πήραν θέση στο… όργιο εξωδικαστικών συμβιβασμών που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει καθεστώς για επαγγελματίες με δικηγόρο την Βασιλική Μιχαλακάκου, σύζυγο του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, μέασω της πλήρως ελεγχόμενης Οικονομικής Επιτροπής. Είναι όσα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ εδώ και μέρες το Evros-news.gr (και σφυρίζουν αδιάφορα τα άλλα ΜΜΕ του Έβρου). Μάλιστα η ανακοίνωση μιλάει για διαπλοκή του κ.Λαμπάκη και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ” και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης σε δύο θητείες δεν κατάφεραν να προσελκύσουν επενδυτές, να δημιουργηθούν βιοτεχνίες, βιομηχανίες και νέες θέσεις εργασίας.

Δημιούργησαν όμως μία  Βιομηχανία η οποία ακόμη και μετά την ήττα τους στις εκλογές, παραμένει ανθηρή και  έχει έντονη δραστηριότητα.

Αναφερόμαστε στην βιομηχανία παραγωγής αγωγών εναντίον του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ταυτόχρονα αιτήσεων για πληρωμές μέσω  εξωδικαστικού συμβιβασμού από προμηθευτές που είτε εκτέλεσαν εργασίες είτε προσέφεραν υπηρεσίες στο Δήμο.

Τέτοια πρωτοφανή περιστατικά που αφορούν την διαχείριση της Δημοτικής περιουσίας και των χρημάτων των Δημοτών είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας με την εξής ακολουθία:

  • Αναθέσεις εργασιών κατόπιν ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ εργολάβου με τους Αντιδημάρχους κ.κ Ζιώγα & Κουκουράβα!
  • Αγωγή του εργολάβου εναντίον του Δήμου Αλεξανδρούπολης την  27/6/2019.
  • Αίτημα του εργολάβου προς τον Δήμο για πληρωμή μέσω  εξωδικαστικού  συμβιβασμού την 1/7/2019
  • Δικηγόρος του εργολάβου είναι η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βασιλική Μιχαλακάκου.
  • Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που αποφάσισαν για το θέμα ήταν οι κ.κ Χρήστος Γερακόπουλος, Γιώργος Ουζουνίδης, Κυριάκος Αετόπουλος, Γιώργος Παντελίδης και Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα,  ΟΛΟΙδημοτικοί  σύμβουλοι της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη. Τα μέλη που ανήκουν στις άλλες παρατάξεις συμπτωματικά απουσίαζαν.

Μαντέψτε υπέρ τίνος ψήφισαν;  Υπέρ του Δήμου και των Δημοτών η υπέρ του εργολάβου;

Δυστυχώς για τους Δημότες αποφάσισαν  ομόφωνα υπέρ του εργολάβου.

Και φυσικά αυτές οι ενέργειες δεν εξαντλούνται μόνο σε αυτά τα 2 περιστατικά.

Πως ορίζεται άραγε η λέξη ΔΙΑΠΛΟΚΗ;

Σύντομα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της δημόσιας διοίκησης θα εξετάσουν την Νομιμότητα αυτής της πολιτικής τακτικής του Δημάρχου και των συνεργατών του.

Πάντως σίγουρα αυτές οι ενέργειες δεν χαρακτηρίζονται απο πολιτικη ηθική!

Να ένας ακόμη λόγος που δεν θα συνεργαστούμε μαζί σας κύριε Λαμπάκη”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*