Αλεξανδρούπολη: Ξεκόλλησε κομμάτι από μπαλκόνι -Καλά που δεν περνούσε κάποιος να του έρθει κατακέφαλα

Αλεξανδρούπολη: Ξεκόλλησε κομμάτι από μπαλκόνι -Καλά που δεν περνούσε κάποιος να του έρθει κατακέφαλα

Ο σεισμός μπορεί να έγινε στην Αθήνα και να έπεσαν σε διάφορα σημεία κομμάτια που ξεκόλλησαν από κτίρια, αλλά παρόμοια κατάσταση είχαμε σήμερα το πρωί και στην Αλεξανδρούπολη, όπου κομμάτια τσιμέντου και μάρμαρου “έφυγαν” από μπαλκόνι και έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό έγινε κοντά στην πλατεία Ελευθερίας κοντά στο συντριβάνι της πόλης και όπως βλέπετε, προκάλεσε ζημιές και στην τέντα του καταστήματος εστίασης που υπάρχει από κάτω. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν περνούσε από το πεζοδρόμιο κάποιος, για να του έρθουν όλα αυτά που έπεσαν στο κεφάλι και να τον τραυματίσουν, αλλά και δεν ήταν θαμώνες στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε συμπολίτης μας που περνούσε από το σημείο, ευτυχώς λίγο αργότερα από την αποκόλληση των υλικών απ’ το μπαλκόνι.

Με αφορμή μάλιστα την συζήτηση που γίνεται εξαιτίας του σεισμού στην Αττική και τις καταρρεύσεις παλαιών, διατηρητέων κτισμάτων, για την ανάγκη ελέγχων από την Πολιτεία σε όλες τις εκφάνσεις της και με όλους τους μηχανισμούς, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι υποχρέωση και των πολιτών όταν το κτίσμα τους έχει κάποιες τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις, να κάνουν παρεμβάσεις προκειμένου να μην προκαλούνται σοβαρά προβλήματα.