Βαρύ πένθος για τον χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Κοινότητας Σοφικού Γιώργου Λυμπερακάκη

Βαρύ πένθος για τον χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Κοινότητας Σοφικού Γιώργου Λυμπερακάκη

Βαρύ πένθος, θρήνος και θλίψη για τον χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σοφικού Διδυμοτείχου Γιώργου Λυμπερακάκη, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή χθες, μετά από άνιση “μάχη” που έδωσε επί 6 μήνες με την επάρατη νόσο.

Ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ μαχητικός για τα θέματα του χωριού του, ο Γιώργος Λυμπερακάκης διετέλεσε επί 17 χρόνια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Σοφικού, ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου με τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας” του Χρήστου Τοκαμάνη, αλλά δεν εξελέγη. Αν και πάλευε με τον καρκίνο, η αφοσίωση, η αγάπη και η θέληση του να προσφέρει στον τόπο του και το χωριό του, το Σοφικό, τον έκανε να θέσει υποψηφιότητα.

Στο άκουσμα του θανάτου του, πέρα από την οικογένεια και τους συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, “πάγωσαν” και δάκρυσαν. Γιατί ακόμα και όσοι διαφώνησαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, του αναγνώριζαν ότι έκανε τα πάντα για να πετύχει το καλύτερο για το Σοφικό και τους συγχωριανούς του, με επιμονή στην διεκδίκηση των αιτημάτων, είχε χιούμορ και ήταν άριστος οικογενειάρχης.

Η κηδεία του Γιώργου Λυμπερακάκη γίνεται αυτή την ώρα στο χωριό του, το Σοφικό που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

To Evros-news.gr εκφράζει από καρδιάς τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της εβρίτικης γης που τον σκεπάζει.