Έρχεται η διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «11th NOA Regatta Alexandroupolis 2019″

Έρχεται η διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «11th NOA Regatta Alexandroupolis 2019″

Πλησιάζει η στιγμή για την σημαντική διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης«11th NOA Regatta Alexandroupolis 2019».

Η τελετή έναρξης του διεθνή ιστιοπλοϊκού αγώνα που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα γίνει την ερχόμενη  Τετάρτη 24/07/2019 ώρα: 8.00μ.μ. Η τελετή λήξης και απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 28/07/2019 ώρα: 7.00μ.

Στα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν αθλητές από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, το Κουβέιτ, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Σερβία, την Ελβετία, την Τουρκία και φυσικά την Ελλάδα. Για το φετινό γεγονός, το ενδιαφέρον για συμμετοχή έχει αποδειχθεί επίσης από την Ιρλανδία, το Μαρόκο, τη Ρωσία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας και βεληνεκούς για την ιστιοπλοία και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ν.Ο.Α που την διοργανώνουν και προβάλλουν μέσω αυτής την Αλεξανδρούπολη και γενικότερα την περιοχή, αλλά και φέρνουν πολλούς επισκέπτες με αφορμή την διεξαγωγή της και από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο www.noaregatta.gr