ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορεί 51 δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης ότι παρανόμησαν υπέρ Ζαμπούκη, ο Β.Λαμπάκης στην ένσταση του!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορεί 51 δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης ότι παρανόμησαν υπέρ Ζαμπούκη, ο Β.Λαμπάκης στην ένσταση του!!!

Βαριές κατηγορίες εναντίον 51 συναδέρφων του δικηγόρων της Αλεξανδρούπολης, αλλά και 64 ακόμα δικηγόρων που επίσης ήταν δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019, διατυπώνει ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στην ΕΝΣΤΑΣΗ που κατέθεσε κατά του εκλεγμένου από τον λαό του δήμου Αλεξανδρούπολης νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Συγκεκριμένα κατηγορεί 51 διακεκριμένους δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης ότι ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ το εκλογικό αποτέλεσμα, για να ευνοήσουν τον κ.Ζαμπούκη “κατά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας και νομοθεσίας, γιατί είχαν ψυχική διάθεση και συναισθήματα υπέρ του κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης”. Ένα άλλο… φοβερό και… κουφό που επικαλείται ο κ.Λαμπάκης αλλά και οι 18 εκλεγμένοι και μέλη σύμβουλοι της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες” που υπογράφουν επίσης στην ΕΝΣΤΑΣΗ, είναι ότι επειδή υπήρχαν πολλές κάλπες στα εκλογικά τμήματα λόγων παράλληλης διεξαγωγής Ευρωεκλογών, Περιφερειακών, Δημοτικών και Τοπικών εκλογών, οι ψηφοφόροι είχαν εύκολη αδυναμία να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και… καθοδηγούνταν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, “που σε πολλά εκλογικά τμήματα ήταν μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αλεξ/πολης, που ωστόσο οι τελευταίοι, είχαν ψυχική διάθεση και συναισθήματα υπέρ του κ. Ιωάννη Ζαμπούκη , Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης.

Προς επίρρωση του ισχυρισμού μας, πέραν του γενικού επηρεασμού, παρακάτω παραθέτουμε περιπτώσεις όπου μέλη του δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης έκριναν κατά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας και νομοθεσίας υπέρ του καθ’ου Ιωάννη Ζαμπούκη, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης”.

Έξαλλοι όσοι δικηγόροι το πληροφορήθηκαν

ετοιμάζονται για μηνύσεις και αγωγές εναντίον του

Όσοι από τουε 51 δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης πληροφορήθηκαν όσα τους καταλογίζει ο συνάδεερφος τους Βαγγέλης Λαμπάκης, έγιναν έξαλλοι και σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζονται ήδη να αντιδράσουν καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές, αφού τους κατηγορεί πως παρανόμησαν προκειμένου να ευνοήσουν τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Ζαμπούκη και με τον τρόπο αυτό ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  Μάλιστα εξετάζουν και το ενδεχόμενο να στραφούν και εναντίον των υπόλοιπων 17 δημοτικών συμβούλων ή υποψήφιων στις δημοτικές εκλογές, οι οποίοι επίσης υπογράφουν την συγκεκριμένη ΕΝΣΤΑΣΗ με αυτές τις κατηγορίες και ισχυρισμούς.

Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν και αρκετοί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους οι οποίοι κατάγονται από άλλα μέρη της Ελλάδας και μπορεί να μην αναφέρονται τα ονόματα τους, αλλά ο αριθμός του Εκλογικού Τμήμνατος που είχαν τοποθετηθεί δικαστικοί αντιπρόσωποι. Είναι σίγουρο πως μετά την εκδίκαση της συγκεκριμένης ΕΝΣΤΑΣΗΣ, περιμένει πολύ… δικαστική δουλειά τον απερχόμενο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και τους υπόλοιπους 17 που υπογράφουν, αφού θα βρεθούν κατηγορούμενοι από τις νομικές ενέργειες των δικηγόρων της Αλεξανδρούπολης, τους οποίους… ελαφρά τη καρδία κατηγορούν τόσο βαριά.

Την ΕΝΣΤΑΣΗ κατέθεσε η σύζυγος του δικηγόρος Βασιλική Μιχαλακάκου

για λογαριασμό της Δικηγορικής εταιρείας… Β.Λαμπάκης-Β.Μιχαλακάκου!!!

‘Ενα άλλο επίσης… φοβερό στοιχείο και κωμικό ταυτόχρονα, είναι πως την ΕΝΣΤΑΣΗ κατέθεσε η δικηγόρος σύζυγος του Βασιλική Μιχαλακάκου, ξέρετε αυτή που δικαιώνονται οι πελάτες της και παίρνουν τα χρήματα τους από τον δήμο Αλεξανδρούπολης με δικαστικούς συμβιβασμούς από την Οικονομική Επιτροπή της οποίας Πρόεδρος είναι ο σύζυγος της απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, στις 24 Ιουνίου 2019. Μάλιστα εκτός από την δική της σφραγίδα, υπάρχει και η σφραγίδα της ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Β.Λαμπάκης-Βασιλική Μιχαλακάκου, αν και δίπλα στο όνομα του ευρισκόμενου σε αποδρομή (και φανερή σύγχιση) κ.Λαμπάκη, γράφει με το χέρι “υπό αναστολή”. Το ίδιο αναφέρει και στην κατάθεση της αγωγής αφού στο επάγγελμα γράφει ¨δικηγόρου σε αναστολή”. Όμως από την στιγμή που η Δικηγορική Εταιρεία που έχει με την γυναίκα του είναι ενεργή, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ του επαγγέλματος του. Κι αυτό είναι σημαντικό για τις υποθέσεις που όπως γράψαμε κερδίζει μέσω της Οικονομικής Επιτροπής η σύζυγος του και φυσικά εισπράττει τις ανάλογες αμοιβές για λογαριασμό της κοινής δικηγορικής εταιρείας με τον σύζυγο της Βαγγέλη Λαμπάκη.

7 Σχόλια

 1. Άλλος ένας στην Ελλάδα που δεν παραδέχεται την ήττα…..

  • Προκρούστης

   Αυτός φίλε νόμιζε, τι νόμιζε δηλαδή, ακόμη νομίζει και πιστεύει ακράδαντα κι αυτό είναι το χειρότερο, ότι είναι ο αλάνθαστος, ο αναντικατάστατος, ο μοναδικός, ο παντογνώστης, ο καθαρός, ο αμόλυντος κάτι σε σε λίγο ποιο πάνω από το Θεό θα μπορούσες να πεις!!!
   Όλοι οι άλλοι μπροστά του είναι ένα τίποτα κάτι σαν σκουπίδια!!!

 2. Εχει χασει την μπαλλα. Γινεται ρεζιλι και υποχρεωνει και τους υπολοιπους δημοτικους συμβουλους να ρεζιλευονται μαζι του. Οντα αβουλα που υπακουουν στον αρχηγο σαν τα προβατα. Αυτοι οι ανθρωποι θα σωσουν τον Δημο. Αν ειναι δυνατον.

 3. Ζω μακριά από την αγαπημένη μου Αλεξανδρούπολη εδώ και καιρό. Για αυτό ανατρέχω συνέχεια σε διάφορα ενημερωτικά Site του Έβρου για να μαθαίνω νέα. Είστε το μόνο site που ασχολείστε σχεδόν καθημερινά με τον νυν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Αν ισχύουν όλα όσα γράφετε καλώς τα δημοσιεύετε. Αναρωτιέμαι όμως… αναλογικά με όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν στον Έβρο… του αντιστοιχεί πραγματικά τόσο μεγάλο μερίδιο; Όλοι υπόλοιποι δηλαδή είναι νόμιμοι και εντιμοι; Μακάρι αλλά στατιστικά όχι και τόσο πιθανό….

 4. Φτάνει βρε φτάνει μάθε να χάνεις στην ζωή σου και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Μην γίνεσαι άλλο περίγελος όλων… ΔΕΝ σε θέλει ο κόσμος άλλο το καταλαβαίνεις??

 5. Αγαπητέ κύριε Πιτιακούδη. Ασφαλώς και σας διαβάζω. Δεν αναφέρω πουθενά ότι δεν ασχολείστε καθόλου με τους υπόλοιπους Δημάρχους. Μου κάνει απλά εντύπωση η συχνότητα των αναφορών σας στον νυν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, αναλογικά με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Ούτε εννοώ βέβαια να καλύπτετε οτιδήποτε για τον οποιοδήποτε. Όπως είπα, ζω μακριά από την Αλεξανδρούπολη και διαβάζοντας σας μου δημιουργείται απλά η εντύπωση πως ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είναι η πηγή όλων των κακών στην πόλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*