Σαμοθράκη: Καταγγελία για… περίεργη απόπειρας καταστροφής τριών καινούργιων αυτοκινήτων ερευνά η αστυνομία

Σαμοθράκη: Καταγγελία για… περίεργη απόπειρας καταστροφής τριών καινούργιων αυτοκινήτων ερευνά η αστυνομία

Μια καταγγελία ιδιώτη για… περίεργη απόπειρα καταστροφής τριών ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων που του ανήκουν, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Evros-news.gr, για την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού μιλάμε για ένα νησί και μια κοινωνία εξαιρετικά φιλήσυχη, αν και το περιστατικό συνέβη τον τελευταίο καιρό που διανύουμε τουριστική περίοδο και υπάρχουν πολλοί επισκέπτες, η καταγγελία στην αστυνομία αναφέρει ότι οι άγνωστοι δράστες έσπασαν με λοστούς το μπροστινό μέρος του ενός αυτοκινήτου και συγκεκριμένα εκεί που βρίσκεται το ψυγείο. Στα άλλα δύο αυτοκίνητα αποδείχθηκε πως ξεκλειδώθηκαν οι ασφάλειες των ρεζερβουάρ και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι έριξαν μέσα… ζάχαρη. Κάτι που μπορεί να καταστρέψει φυσικά την μηχανή.

Οι συγκεκριμένες καταστροφές μόλις έγιναν αντιληπτές καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του νησιού από τον ιδιοκτήτη των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων που αγοράστηκαν φέτος, ενώ στη συνέχεια τα μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τι θα προκύψει από τις έρευνες για τον δράστη ή τους δράστες.