Ελένη Ιντζεπελίδου: “Ο κ.Λαμπάκης ειρωνεύεται την Γιορτή Πίτας, αλλά πέρυσι έκανε ψηφοθηρία και  πολιτική εκμετάλλευση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Ιντζεπελίδου: “Ο κ.Λαμπάκης ειρωνεύεται την Γιορτή Πίτας, αλλά πέρυσι έκανε ψηφοθηρία και  πολιτική εκμετάλλευση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση στον απερχόμενο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, δίνει η νυν δημοτική σύμβουλος Ελένη Ιντζεπελίδου, που εκλέχθηκε και πάλι με την νικήτρια παράταξη “Δήμος για όΛους Π΄ρωτα Εσύ” του νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Με αφορμή ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του κ.Λαμπάκη στο δημοτικό συμβούλιο για την περσινή μεγαλειώδη διοργάνωση Γιορτή Πίτας, όπου ο ίδιος πήρε το μι,κρόφωνο και άρχισε την ψηφοθηρία και την πολιτική εκμετάλλευση, η κ.Ιντζεπελίδου μαζί με ένα βίντεο που αποδεικνύει όλα αυτά, τόνισε με ανακοίνωση της:

“Στο τελευταίο από τα “έκτακτα” δημοτικά συμβούλια – παρωδίες του Βαγγέλη Λαμπάκη και των μελών της παράταξης του, ακούσαμε έκπληκτοι από το στόμα του απερχόμενου δημάρχου, προκλητικούς, ειρωνικούς  και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, που αφορούσαν τον διαγωνισμό πίτας που διοργανώνει κάθε χρόνο με πρωτοβουλία μου ο πολιτιστικός σύλλογος Αγνάντιας του οποίου έχω την τιμή και την χαρά να είμαι Πρόεδρος.

Δεν αξίζει να σπαταλήσουμε χρόνο για να σχολιάσουμε η να κριτικάρουμε την κοντοφθαλμία και το πολιτικό ανάστημα του κυρίου Λαμπάκη. Αυτό το έπραξαν οι συμπολίτες μας στις πρόσφατες εκλογές.

Το επισυναπτόμενο βίντεο και οι φωτογραφίες καθώς και οι δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου από την περσινή μεγαλειώδη εκδήλωση του διαγωνισμού πίττας  αποδεικνύουν πολλά.

Όταν έβρισκε πεδίο για ψηφοθηρία και  πολιτική εκμετάλλευση έπιανε πάντα  την πρώτη θέση. Κατόπιν ξεχνούσε τα πάντα. Ευτυχώς η τοπική μας κοινωνία θυμάται, κρίνει και τιμωρεί.

Στο βίντεο αξίζει να προσέξετε την ευχή του παρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη προ τον κύριο Λαμπάκη. Ούτε αυτή έπιασε τόπο…

Ελένη Ιντζεπελίδου

Δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ