Τι συζητούσαν Μυτιληνός-Μιχαηλίδης κάτω απ’ τον Φάρο στην Αλεξανδρούπολη για Ζαμπούκη-Λαμπάκη;

Τι συζητούσαν Μυτιληνός-Μιχαηλίδης κάτω απ’ τον Φάρο στην Αλεξανδρούπολη για Ζαμπούκη-Λαμπάκη;

Συνάντηση και συζήτηση χαμηλοφώνως είχαν για αρκετή ώρα χθες το μεσημέρι σε καφέ που βρίσκεται κάτω από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, ο Παύλος Μιχαηλίδης με τον Βαγγέλη Μυτιληνό και σε όσους περνούσαν από το σημείο και τους αναγνώρισαν, κίνησε την περιέργεια το γεγονός αυτό.

Είναι άγνωστο τι ακριβώς κουβέντιασαν τόση ώρα οι επικεφαλής της τρίτης δημοτικής παράταξης (ΑΝΑΣΑ) και της τέταρτης (Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση) στις δημοτικές εκλογές που προηγήθηκαν, τους οποίους βλέπετε και στα δυο φωτογραφικά στιγμιότυπα του Evros-news.gr. Προφανώς τις εξελίξεις στον δήμο Αλεξανδρούπολης και την στάση που θα κρατήσουν ως αντιπολίτευση απέναντι στη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη που θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν αποκλείεται πάντως η συζήτηση τους να αφορούσε και την περιβόητη ΕΝΣΤΑΣΗ που κατέθεσε ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης κατά της εκλογής του κ.Ζαμπούκη, ζητώντας να ακυρωθεί στα χαρτιά η ετυμηγορία του λαού και να μην ισχύσει το αποτέλεσμα των εκλογών, επειδή όπως ισχυρίζεται ο νέος δήμαρχος είχε κώλυμα εκλογιμότητας επειδή είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Η συγκεκριμένη ένσταση στρέφεται όμως και εναντίον των Μιχαηλίδη, Μυτιληνού, καθώς και όλων των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας, στον Παύλο Μιχαηλίδη ο κ.Λαμπάκης σε πρόσφατη συνάντηση τους πρότεινε να υπογράψει και αυτός την ένσταση εναντίον του εκλεγμένου από τους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης νέου δημάρχου, προτείνοντας του συνεργασία αν τα δικαστήρια δικαιώσουν τον απερχόμενο και παραμείνει δήμαρχος και προσφέροντας του ως αντάλλαγμα ρόλους και θέσεις στον δήμο. Κάτι όμως που δεν δέχονται καν να συζητήσουν και το απέρριψαν οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με την παράταξη ΑΝΑΣΑ του κ.Μιχαηλίδη.