Τον καταδίωκαν απ’ το Διδυμότειχο και τον συνέλαβαν Αλεξανδρούπολη γιατί μετέφερε λαθρομετανάστες

Τον καταδίωκαν απ’ το Διδυμότειχο και τον συνέλαβαν Αλεξανδρούπολη γιατί μετέφερε λαθρομετανάστες

Από το Διδυμότειχο ξεκίνησε η καταδίωξη ενός 31χρονου αλλοδαπού και τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 6 λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης ο 31χρονος αλλοδαπός που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Λίγη ώρα αργότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Συνόρων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν και ακολούθησαν το παραπάνω όχημα, το οποίο κατευθύνθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου τελικά ο οδηγός – διακινητής το ακινητοποίησε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.