“Λευκή Νύχτα” Αλεξανδρούπολης: Με 17 σκηνές καλλιτεχνικού προγράμματος και 10 spots με Djs

“Λευκή Νύχτα” Αλεξανδρούπολης: Με 17 σκηνές καλλιτεχνικού προγράμματος και 10 spots με Djs

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο αστικό φεστιβάλ, τη “Λευκή Νύχτα 2019 – White Night Alexandroupolis 2019”. Μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο.

Η Λευκή Νύχτα 2019 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα. Φέτος θα στηθούν 17 σκηνές στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και ακόμη 10 spots με djs που θα δίνουν ρυθμό στη νύχτα! Αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά σχήματα, handball και 5Χ5 θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις προγραμματισμένες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης εκδηλώσεις πρόκειται να λάβουν χώρα και πολλές άλλες με πρωτοβουλία επιχειρηματιών.

Η έναρξη της φετινής «Λευκής Νύχτας» θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδο Κύπρου.

Για 6η συνεχή χρονιά η αγορά της Αλεξανδρούπολης για μια βραδιά «φοράει» τα καλά της με εντυπωσιακά χρώματα και σας περιμένει να την υποστηρίξετε!

Την Λευκή Νύχτα, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και συνδιοργάνωση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και υποστηρικτές το Επιμελητήριο Έβρου και τη ΔΕΥΑΑ.

2 Σχόλια

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΩΡΕΣ

  2. Αυτές οι λευκές νύχτες Πιτιακούδη είναι για να μη βλέπουμε τα μαύρα μας χάλια!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*