Η Εβρίτισσα Έλενα Σώκου εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Η Εβρίτισσα Έλενα Σώκου εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Η Εβρίτισσα δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής στο νομό Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Έλενα Σώκου, ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης .

Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο, μαζί με τις υπόλοιπες αποφάσεις που αφορούν θέσεις της Ν.Δ. Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Τάσος Γαϊτάνης και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ θα είναι ο Νίκος Ρωμανός.

Γενικός Διευθυντής του κόμματος ορίστηκε εδώ ιαι λίγες ημέρες ο Ιωάννης Μπρατάκος και Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς ο Στέλιος Κονταδάκης.

Ο Εβρίτης (εκ Σαμοθράκης) Γιώργος Στεργίου

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Αυτή την ‘ώρα συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας όπου μιλάει ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνέχεια θα γίνει και η εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής που θα αντικαταστήσει τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έγινε υφυπουργός αθλητισμού.

Στην θέση αυτή όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα εκλεγεί ο Εβρίτης με καταγωγή από την Σαμοθράκη Γιώργος Στεργίου. μέχρι πρότινος Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*