Σύλλογος Καρκινοπαθών Έβρου: Έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύλλογος Καρκινοπαθών Έβρου: Έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών υπάρχει στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου “ΣυνεχίΖΩ” κυρία Αναστασία Σπυρίδου.

Μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, η κ.Σπυρίδου απηύηθυνε εκ μέρους του πολύ δραστήριου συλλόγου της, κάλεσμα συνεργασίας από όλους τους αρμόδιους φορείς για άμεση λύση και διεκπεραίωση του προβλήματος της έλλειψης  ειδικευομένου προσωπικού της Ογκολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Α. Η συλλογική αυτή δράση , όπως αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου,  θα συμβάλλει στην ελάφρυνση  τόσο των ασθενών όσο και  του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής.

Δεν θα μπορούσαμε να μην επισημάνουμε, τις κατά καιρούς… ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ τόσο του Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και των τριών βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα, Νατάσας Γκαρά και Δημήτρη Ρίζου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν και τηλεοπτικό σποτάκι προεκλογικά, προπαγανδίζοντας το σπουδαίο έργο της Κυβέρνησης τους και των υπουργών Ξανθού και Πολάκη όσον αφορά τον τομέα της υγείας και στον Έβρο. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου, από τους ανθρώπους δηλαδή που ζουν καθημερινά το πρόβλημα, πως υπάρχει έλλειψη εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε μια πολύ ευαίσθητη Κλινική, την Ογκολογική.