Αλεξανδρούπολη: Παραδόθηκαν από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Καμπά, 10 στρατιωτικές κατοικίες σε ΕΠΟΠ

Αλεξανδρούπολη: Παραδόθηκαν από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Καμπά, 10 στρατιωτικές κατοικίες σε ΕΠΟΠ

Δέκα στρατιωτικές κατοικίες παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη  από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, σε ΕΠΟΠ στην τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο “Πατσούκα”.

Στην παράδοση των 10 πρώτων Στρατιωτικών Οικημάτων ΕΠΟΠ (ΣΟΕΠΟΠ όπως ονομάζονται) παρόντες ήταν ακόμα ο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ενώ ο αγιασμός έγινε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο. Παρέστησαν επίσης οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης.

Οι 10 στρατιωτικές κατοικίες ήρθαν να καλύψουν μια σημαντική έλλειψη που υπάρχει στην στέγαση των ΕΠΟΠ, ξεκίνησαν πριν από χρόνια, χτίστηκαν με χρήματα του Στρατού ξηράς από το Μηχανικό της 12ης Μεραρχίας με την επίβλεψη του Μηχανικού του Δ’ ΣΣ. Ολοκληρώθηκαν από την διοίκηση στην 12η Μεραρχία του Υποστράτηγου Χουδελούδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου και την εγκατάσταση των ΕΠΟΠ σε αυτές.

Ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς, παρέδωσε τα κλειδιά στους 10.. τυχερούς και τυχερές, ενώ στη συνέχεια αφού κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων, όλοι οι παρόντες περιηγήθηκαν στους χώρους των στρατιωτικών κατοικιών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*