ΜΠΡΑΒΟ: “Λευκή Νύχτα” αποφάσισαν και στην Ορεστιάδα – Στο Διδυμότειχο όλα καλά Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου;

ΜΠΡΑΒΟ: “Λευκή Νύχτα” αποφάσισαν και στην Ορεστιάδα – Στο Διδυμότειχο όλα καλά Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου;

Την διοργάνωση “Λευκής Νύχτας” αποφάσισαν και στην Ορεστιάδα, ακολουθώντας τα χνάρια της Αλεξανδρούπολης, όπου ο εκεί Εμπορικός Σύλλογος την έχει καθιερώσει χρόνια και πραγματοποιείται με σημαντική επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας σε συνεργασία με επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς της πόλης, διοργανώνει την εκδήλωση ‘”1η Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας 2019’’ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 . Όσοι σύλλογοι–φορείς και επιχειρηματίες επιθυμούν να παρουσιάσουν δική τους παράλληλη εκδήλωση ή δρώμενο , παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΕΒΟΠ στο 2552022763 ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση eebop@otenet.gr.

Την ίδια στιγμή στο Διδυμότειχο όλα καλά Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου και αποτυχόντα υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε Δημήτρη Παπακωνσταντίνου; Από το 2017 έχει επισημάνει το Evros-news.gr πως θα έπρεπε να εξεταστεί η διεηξαγωγή “Λευκής Νύχτας”, έστω μικρότερου μεγέθους λόγω και διαφορετικών οικονομικών μεγεθών αλλά και αριθμού καταστημάτων, ενώ και πριν από λίγο καιρό, επαναφέραμε και πάλι την πρόταση, κάνοντας μάλιστα συγκεκριμένη πρόταση, την οποία και υπενθυμίζουμε.

-Όλα τα ‘χει το Διδυμότειχο η “Λευκή Νύχτα” του λείπει; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Δεν έγινε όμως τίποτα, αν και οι επαγγελματίες και οι καταστηματάρχες της πόλης, τουλάχιστον με όσους συζητήσαμε πρόσφατα, το θέλουν πάρα πολύ. Θεσμικά όνως θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Πρόεδρος του κ.Παπακωνσταντίνου φαίνεται ότι δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο, αφού “τρέχει” ως στενός συνεργάτης κιαι σύμβουλος του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου για άλλα θέματα.

Ένα σχόλιο

  1. Γιώργος Χατζίδης

    Κύριε Δήμαρχε κόψτε τις κακιες παρέες δεν κάνει ο Άνθρωπος . Για να μετράει τα σκυλιά τα Αδέσποτα και για μπόγιας κάνει. Δημαρχε πιάσε γερά η βύσσα σε λίγο πιο πολύ κόσμο θα έχει. Άιντε να δούμε και εσάς μην προσθέσετε και εσείς χρόνια στην Ανυπαρξία .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*