Κελέτσης σε Χρυσοχοίδη: Όσοι Εβρίτες αστυνομικοί το επιθυμούν, να έρχονται μέσω ενίσχυσης και μοριοδότησης

Κελέτσης σε Χρυσοχοίδη: Όσοι Εβρίτες αστυνομικοί το επιθυμούν, να έρχονται μέσω ενίσχυσης και μοριοδότησης

«Οι αστυνομικοί με καταγωγή από τον Έβρο που το επιθυμούν, να μπορούν να έρθουν μέσω ενίσχυσης και μοριοδότησης τους» στο νομό μας. Αυτό ζήτησε και έθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο Σταύρος Κελέτσης.

Ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ, που κατά την επίσκεψη του κ.Χρυσοχοίδη στην περιοχή μας συναντήθηκαν και συζήτησαν μαζί με τους άλλους βουλευτές του νομού στο Χειμώνιο, συμφώνησε απόλυτα μαζί του ακούγοντας τον να δηλώνει ότι: «Προβαίνουμε στην πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών … Με στόχο τη θωράκιση των χερσαίων συνόρων, θα λύσουμε προβλήματα εξοπλισμού, θα δώσουμε οχήματα στην Αστυνομία. Προσωπικά θα σκύψω πάνω από τα προβλήματα των Αστυνομικών και των Ειδικών Φρουρών».

«Θα ενισχυθεί και δημογραφικά ο Έβρος».

Στη σύσκεψη του Υπουργού με τους Βουλευτές του νομού, ο Σταύρος Κελέτσης υπογράμμισε την ανάγκη επίδοσης κινήτρων, στους αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς, που κατάγονται από τον Έβρο και επιθυμούν να επιστρέψουν και να υπηρετήσουν στο νομό.

Ο Βουλευτής στάθηκε στην ανάγκη κατάρτισης ενός ενιαίου κυβερνητικού σχεδίου αντιμετώπισης του προσφυγικού και του μεταναστευτικού ζητήματος, με πυλώνα τον Έβρο.

Ο Σταύρος Κελέτσης, στις επισημάνσεις του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, επισήμανε πως η παρουσία καταγόμενων από την περιοχή, στην αστυνόμευση και συνοριακή φύλαξη θα επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα και στο μείζον δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Έβρος.

«Είναι άνθρωποι που δεδομένα θα επιθυμούν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον Έβρο, στον τόπο τους. Σε αυτούς πρέπει να δώσουμε κίνητρα, αλλά και ώθηση, ώστε να υπηρετήσουν στο νομό, σε μια περιοχή με την οποία έχουν –αυτονόητα- οικογενειακούς και συναισθηματικούς δεσμούς».

Ο βουλευτής Έβρου, αναφερόμενος στα δεδομένα ασφάλειας και συνοριακής φύλαξης του νομού, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ενίσχυση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εξοπλισμό, εξάροντας ταυτόχρονα την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ανδρών και των γυναικών, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του φαινομένου.

 

Ένα σχόλιο

  1. Σταυράκι έπρεπε να ζητήσεις την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών της σχολής και με βαθμό δυσκολίας το δέκα να έχει εκατό για να ανέβει το level της κι όχι ενίσχυση της μοριοδότησης, άιντεεε, δεν επαίτουμε, απαιτούμε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*