Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Εγνατία Οδό και κάθετο άξονα για μεταφορά ανεμογεννητριών

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Εγνατία Οδό και κάθετο άξονα για μεταφορά ανεμογεννητριών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού αλλά και του κάθετου άξονα, θα ισχύσουν από σήμετα Δευτέρα 6 Αυγούστου, προκειμένου να κινούνται υπερμεγέθη οχήματα της κατασκευάστριας εταιρείας «ΕΛΛ. ΤΕΧΝ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε» με ανεμογεννήτριες.

Με δυο αποφάσεις που υπέγραψε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης, προβλέπεται ότι:

  1. Αποφασίζεται ο αποκλεισμός της μιας λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, στην χ.θ.592+500 στο ρεύμα αυτής με κατεύθυνση προς Κομοτηνή, προκειμένου να εξέλθουν από αυτή υπερμεγέθη οχήματα της κατασκευάστριας εταιρίας με την επωνυμία  « ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε. του ομίλου “Ελλάκτωρ», που μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών του Αιολικού Πάρκου «ΟΡΦΕΑΣ ΕΠΤΑΔΕΝΔΡΟΣ». Οι ρυθμίσεις ισχύουν τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 06/08/2019 μέχρι την 30-09-2019 για την Εγνατία Οδό.
  2. Επίσης θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διέλευση των βαρέων οχημάτων της κατασκευάστριας εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛ.ΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.» που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών και θα διέλθουν από τον κάθετο άξονα και συγκεκριμένα: α) επί της αρχής της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Συνόρων (έμπροσθεν ξύλινης καντίνας) & β) επί της Ε.Ο. Αρδανίου – Ορεστιάδας στο ύψος του Α/Κ Αρδανίου (θέση καταστήματος Αρτοποιήματα). Οι ρυθμίσεις αυτές ισχύουν από σήμερα 06/08/2019  μέχρι την 05-11-2019.