Ζαμπούκης: “Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε” στον δήμο Αλεξανδρούπολης με την δικηγορική εταιρεία Λαμπάκης-Μιχαλακάκου”

Ζαμπούκης: “Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε” στον δήμο Αλεξανδρούπολης με την δικηγορική εταιρεία Λαμπάκης-Μιχαλακάκου”

Καταπέλτης εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ήταν σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, αφού όπως δήλωσε έχει καταγγείλει ο ίδιος ήδη στον Συντονιστή Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης δυο περιπτώσεις όπου “Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε” στον δήμομε την δικηγορική εταιρεία Λαμπάκης-Μιχαλακάκου, ενώ εξετάζονται και μάλλες τουλάχιστον δέκα παρόμοιες υποθέσεις.

Ο κ.Ζαμπούκης επιβεβαίωσε πλήρως τα κατά καιρούς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr για τις συγκεκριμένες υποθέσεις και παράλληλα προχώρησε στην πολύ σοβαρή καταγγελία, ότι αναγκάστηκε να ζητήσει Εισαγγελική διάταξη προκειμένου η απερχόμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη να υποχρεωθεί να δώσει σε αυτόν ως νέο δήμαρχο και την δημοτική του παράταξη “Δήμος για ‘Όλους Πρώτα Εσύ” σοβαρά έγγραφα για τις συγκεκριμένες υποθέσεις και ρνούνταν αρχικά να το κάνει, όπως είπε.

-ΦΟΒΕΡΟΣ: Ο Β.Λαμπάκης ψήφισε ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και εισέπραξε οφειλόμενα χρήματα απ’ τον δήμο!!!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και τον Δημήτρη Κολιό, ο κ.Ζαμπούκης τόνισε: “Έχουμε ζητήσει από τις 25 Ιουλίου μια σειρά εγγράφων τα οποία χρειάζεται να αξιολογηθούν και με βάση αυτά, να κλείσουμε τον φάκελο σήμερα το μεσημέρι. Στείλαμε και δεύτερη αίτηση, συμπληρωματική στις 31 Ιουλίου, γιατί από τις 25 Ιουλίου μέχρι την παραμονή του δικαστηρίου, δεν είχαμε παραλάβει τίποτα. Πέρασε η ημέρα του δικαστηρίου και γι’ αυτό σήμερα αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε την συνδρομή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αλεξανδρούπολης και με διάταξη του κυρίου Εισαγγελέως, περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να μας πατ\ραδώσουν όπως υποχρεούνται ως δήμος Αλεξανδρούπολης, όλα αυτά τα έγγραφα οπου ζητούμε και τα οποία είναι χρήσιμα να αξιολογήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε όποια από αυτά θέλουμε, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα υποβάλλουμε στο δικαστήριο.

-Ξεφτίλα Λαμπάκη: Άλλες δυο πληρωμές του δήμου, πελατών της γυναίκας του μέσω Οικονομικής Επιτροπής!!!

“Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε” στον δήμο

με την δικηγορική εταιρείσα Λαμπάκης-Μιχαλακάκου

Στη συνέχεια προχώρησε στις ακόμα σοβαρότερες καταγγελίες. “Είναι σημαντικά έγγραφα, για κάποια από αυτά έχω κάνει ήδη αναφορά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα για δυο περιπτώσεις, όπου θα έπρεπε ο κύριος δήμαρχος να έχει εξαιρεθεί ρητώς και κατηγορηματικώς όπως προβλέπεται από το γράμμα του νόμου, από δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Στη μία ντίδικος ήταν ο… ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ και στην άλλη η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αυτές οι δυο περιπτώσεις έχουν ήδη αναφερθεί στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης και υπάρχει μια σειρά από άλλες, τουλάχιστον δέκα έχουμε βρει από την έρευνα που έχουμε ξεκινήσει και συνεχίζουμε, όπου “Γιάννης κερνούσε, Γιάννης έπινε. Η δικηγορική εταιρεία Λαμπάκης-Μιχαλακάκου δηλαδή έκανε αγωγές εναντίον του δήμου Αλεξανδρούπολης και ερχόταν μετά στην Οικονομική Επιτροπή και συμβιβαζόντουσαν αυτές οι περιπτώσεις, αντί να πηγαίνουν στα δικαστήρια και να παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης,. Όπως δηλαδή γίνεται με άλλες περιπτώσεις πολιτών και συναδέρφων μου δικηγόρων. Αυτά συνέβαιαναν τα προηγούμενα 9 χρόνια στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, το νομικό πλαίσιο προβλέπει αργία για κάθε περίπτωση και σε περίπτωση υποτροπής οριστική παύση του δημάρχου”.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Β.Λαμπάκης ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ψηφίζοντας ο ίδιος ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής υπέρ πελάτη της γυναίκας του!!!!

Όσο για την ένσταση που κατέθεσε εναντίον αλλά και της παράταξης του ο ευρσκόμενος σε αποδρομή κ.Λαμπάκης, ο εκλεγμένος πανηγυρικά από τον λαό του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε: “Είναι ομαδική η ένσταση εναντίον της εκλογής μας και όχι μόνο από τον κύριο Λαμπάκη, αλλά και από μια σειρά δημοτικών συμβούλων. Αλληλεγγύως και εις ολόκληρον η ευθύνη λοιπόν. Ισχύουν όσα είπα και έξω από το δικαστήριο. Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης έχει μιλήσει. Αναμένουμε να μιλήσει πλεον και η Δικαιοσύνη. Σήμερα είχαμε την υποχρέωση να καταθέσουμε σε φάκελο τα υπομνήματα μας με τους ισχυρισμούς και τα αποδεικτικά μας έγγραφα. Όταν κριθεί η υπόθεση, βγει η απόφαση και ανακοινωθεί, θα μπορούμε να σχολιάσουμε πολύ περισσότερα πράγματα.  Ο καθένας παίρνει την ευθύνη των επιλογών και των πράξεων του. Όλη αυτή η ομάδα κατέθεσε μια ένσταση σε βάρος εμού και σε βάρος ενός εκλογικού αποτελέσματος και όταν έρθει η απόφαση θα κριθεί”.