Σαμοθράκη: Πρόβλημα με το ΣΑΟΣ ΙΙ, ακύρωση δρομολογίων σήμερα – Έκτακτα δρομολόγια του ΖΕΦΥΡΟΣ για μεταφορά των επιβατών

Σαμοθράκη: Πρόβλημα με το ΣΑΟΣ ΙΙ, ακύρωση δρομολογίων σήμερα – Έκτακτα δρομολόγια του ΖΕΦΥΡΟΣ για μεταφορά των επιβατών

Πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες βράδυ με το πλοίο ΣΑΟΣ ΙΙ όταν κατέπλευσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα δρομολόγια.

Στην ανακοίνωση της η SAOS Ferries αφού ζητάει συγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία, ενημερώνει ότι θα υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια του ΖΕΦΥΡΟΣ για μεταφορά των επιβατών, ενώ για τα οχήματα υπάρχει συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να μεταφερθούν με άλλο πλοίο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

“H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά την άφιξη του ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκαν ενδείξεις στην αριστερή κύρια μηχανή που απαιτούν διερεύνηση ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα. Ως εκ τούτου τα προγραμματισμένα δρομολόγια του πλοίου της Τρίτης 6/8/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν.
Η εταιρεία μας έχει ήδη δρομολογήσει την εκτέλεση έκτακτων δρομολογίων με το ΕΓ-ΔΡ ΖΕΦΥΡΟΣ για την μεταφορά των επιβατών του ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ και εντός της ημέρας προβλέπεται η ολοκλήρωση των εργασιών και επιθεωρήσεων στο ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΝΗΣΟΣ ώστε να δρομολογηθεί άμεσα. Παράλληλα είμαστε ήδη σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να μεταφερθούν τα οχήματα με άλλο πλοίο.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία”.

 

 

2 Σχόλια

  1. Έβγαλαν το πλοίο από Λαύριο και ο κόσμος αναγκάζεται να κάνει 12 ώρες ταξίδι μέχρι Αλεξανδρούπολη για να πάει στο νησί…δεν ξέρω τι πολιτική είναι αυτή και αν θέλουν επισκέπτες ή όχι, αλλά μάλλον η εταιρεία που έχει το μονοπώλιο δεν θάπρεπε να το έχει.

    • Αγαπητή φίλη, η ευθύνη δεν είναι της εταιρείας. Η γραμμή προκηρύχθηκε πολλές φορές από την προηγούμενη Κυβέρνηση αλλά οι όροι δεν συνέφεραν οικονομικά καμιά εταιρεία, αν και επιδοτούμενη και γι’ αυτό καμιά δεν ανέλαβε το δρομολόγιο. Καμιά ευθύνη της εταιρείας όσον αφορά το Λαύριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*