Παρέμβαση του βουλευτή Χ.Δερμεντζόπουλου στον υπουργό Ναυτιλίας, για το πρόβλημα της Σαμοθράκης – Επιστολή του δημάρχου

Παρέμβαση του βουλευτή Χ.Δερμεντζόπουλου στον υπουργό Ναυτιλίας, για το πρόβλημα της Σαμοθράκης – Επιστολή του δημάρχου

Παρέμβαση από τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Δερμεντζόπουλο με τηλεφωνική επικοινωνία  στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στην Σαμοθράκη με την ακτοπλοϊκή σύνδεση λόγω βλάβης του πλοίου ΣΑΟΣ ΙΙ, έγινε σήμερα το πρωί, μετά από ενημέρωση του από κατοίκους και επισκέπτες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του:

“Αμέσως μόλις με ενημέρωσαν κάτοικοι του νησιού για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Σαμοθράκη με τη μηχανική βλάβη του ΣΑΟΣ II, επικοινώνησα με τον Υπουργό Ναυτιλίας κο Πλακιωτάκη, τον ενημέρωσα και του ζήτησα να εξευρεθεί άμεση λύση ώστε να μη διαταραχτεί περαιτέρω η ομαλή διακίνηση επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων. Ειδικά αυτήν τη περίοδο που είναι η κορύφωση του τουρισμού, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

Με διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος”.

Επιστολή του δημάρχου Θανάση Βίτσα

προς τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας, που ως τις 31 Αυγούστου εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του και έχει τον θεσμικό ρόλο για την εξεύρεση λύσης, απέστειλε επιστολή σήμερα προς τον αρμόδιο υπουργείο κ.Πλακιωτάκη, στην οποία όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο αναφέρει:

Όπως βλέπουμε στην επιστολή, ο κ.Βίτσας ζητάει από το αρμόδιο υπουργείο να δοθεί λύση με την εξεύρεση άλλου πλοίου που θα μπορεί να μεταφέρει μαζί επιβάτες και οχήματα. Απλά να θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν όσες φορές έκανε το ίδιο με την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν βρέθηκε κάπιιο Ε/Γ-Ο/Γ να εξυπηρετήσει το νησί. Μακάρι τώρα να βρεθεί και να μην ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Δεν μου έλεγες βρε Βίτσα να τηλ εγώ τον Γιάννη και βρεθεί λύση στο πιτς φιτίλι, τι έγγραφα και μην πω τι, άιντεεε, προσέξτε το νησί γιατί με την στάση σας, εσείς οι ίδιοι το απαξιώνεται!!! Αεροπλάνο και κατευθείαν στο γραφείο του Πλακιωτάκη, ο Γιάννης είναι καλό παλικάρι και αποτελεσματικός!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*