Ανακοίνωση-καταπέλτης του νέου δημάρχου Γ.Ζαμπούκη, μετά τη δήλωση-“κωλοτούμπα” Λαμπάκη για τους δικηγόρους Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση-καταπέλτης του νέου δημάρχου Γ.Ζαμπούκη, μετά τη δήλωση-“κωλοτούμπα” Λαμπάκη για τους δικηγόρους Αλεξανδρούπολης

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης απαντάει στην δήλωση-“κωλοτούμπα” του απερχόκενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, για τους δικηγόρους της Αλεξανδρούπολης, εναντίον των οποίων στράφηκε και κατηγόρησε με την ένσταση του.

Η ανακοίνωση του κ.Ζαμπούκη με τίτλο: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ: “Σας προσέβαλα, σας αμφισβήτησα και σας κατηγόρησα, επειδή σας αγαπώ βαθιά!”, σχολιάζει την αλλοπρόσαλλη και πέραν κάθε λογικής στάση του κ.Λαμπάκη και τις αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Παρ’ όλο που μόλις την 2/8/2019 μας υποσχέθηκε “σιωπή” μέχρι την έκδοση της απόφασης της δικαιοσύνης, ο κ. Λαμπάκης για ακόμη μια φορά διέψευσε τον εαυτό του.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 7/8/2019, αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε ονομαστικά εναντίον 51 δικηγόρων – μελών του δικηγορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, στην ένσταση που κατέθεσε και συζητήθηκε κατά της εκλογής του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.


Δυστυχώς για τον κ. Λαμπάκη, κανένα δάκρυ συγκίνησης δεν κύλησε από τα μάτια των δικηγόρων και καμία συγχώρεση δεν του απεδόθη για την “δήθεν” μεταμέλεια του.
Η οργή παραμένει.
Θυμήθηκε πολύ αργά τον επιστημονικό του χώρο, αφού πρώτα απαξίωσε δημόσια φραστικά τον Δικηγορικό σύλλογο που διοίκησε επί 6 χρόνια τόσο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την 15/3/2019 όσο και με τα διαλαμβανόμενα του στην ένσταση του.
Αφού αμφισβήτησε και προσέβαλε την επιστημονική ηθική και το λειτούργημα των συναδέλφων του κατηγορώντας τους για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, καθόσον αυτοί «έκριναν κατά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας και νομοθεσίας υπέρ του Ιωάννη Ζαμπούκη», ξεπερνώντας κάθε όριο ειρωνείας, εξέφρασε τα βαθιά του συναισθήματα αγάπης και ευαισθησίας γι αυτούς!
Άραγε, αν δεν τους αγαπούσε τόσο πολύ, τι χειρότερο θα μπορούσε να γράψει και να πει;
Αναφέρεται και πάλι στους γνωστούς κοινωνικούς αγώνες του, προσπαθώντας απεγνωσμένα να στρογγυλέψει τις γωνίες, ξεχνώντας ότι η προεκλογική περίοδος πέρασε και ότι οι Δημότες επέλεξαν νέο Δήμαρχο.
Σε ένα σημείο της ανακοίνωσης του, ο απερχόμενος Δήμαρχος αναφέρει ότι ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου δημιούργησε «οικονομική θαλπωρή, ιδιαίτερα στους νέους συναδέλφους». Με ποιον τρόπο δεν μας είπε όμως . Τους χρηματοδοτούσε ή μοίραζε τους πελάτες του που του περίσσευαν στην δικηγορική του εταιρία από τις αντιδικίες με τον δήμο;
Μήπως ο κ. Λαμπάκης ομολογεί ότι, με τέτοιες πρακτικές προσπάθησε να δημιουργήσει στους συναδέλφους δικηγόρους, διάθεση και συναισθήματα με στόχο να κρίνουν κατά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας και νομοθεσίας υπέρ του;
Για την παράταξη
“Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Γιάννης Ζαμπούκης