Παραμένει για Παρασκευή και Σάββατο το “ΑΝΑΧ” στη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη

Παραμένει για Παρασκευή και Σάββατο το “ΑΝΑΧ” στη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη

Παραμένει και αύριο Παρασκευή αλλά και Σάββατο στην ακτοπλοϊκή γραμμή Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης και θα συνεχίσει να μεταφέρει τα οχήματα, το πλοίο “ΑΝΑΧ” που αρχικά ναύλωσε για δυο ημέρες η εταιρεία SAOS Ferries.

Έτσι, σε συνδυασμό με τα αυξημένα δρομολόγια του ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ που μεταφέρει μόνο επιβάτες, έστω και δύσκολα και με ταλαιπωρία, ο κόσμος που ταξιδεύει από και προς το νησί, μετακινείται και φυσικά αυτό δεν έχει αποκλειστεί εντελώς, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις παλαιότερα. Επίσης, οι άνθρωποι της εταιρείας διαψεύδουν πως σε όσους είχαν βγάλει εισιτήρια με το ΣΑΟΣ ΙΙ πριν αυτό πάθει βλάβη και ακινητοποιηθεί, τους ζητούν να πληρώσουν επιπλέον χρήματα. Αντίθετα και προτεραιότητα έχουν στην εξυπηρέτηση και με τα εισιτήρια που είχαν βγάλει ταξιδεύουν τόσο με το ΖΕΦΥΡΟΣ οι ίδιοι όσο και τα αυτοκίνητα τους με το ΑΝΑΧ.
Πέτροβιτς: Η κυρία Καογήρου με ενημέρωσε
ότι παραμένει Παρασκευή και Σάββατο το “ΑΝΑΧ”
Την είδηση της συνέχισης των δρομολογίων του “ΑΝΑΧ” γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς πριν από λίγο, με δήλωση του στην οποία αναφέρει:
“Με ενέργειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο το οχηματαγωγό ANAX στην εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης, ταυτόχρονα με την προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης στο ΣΑΟΣ, αλλά και την εξεύρεση άλλου εναλλακτικού σκάφους για την εκτέλεση των δρομολογίων. Τη διαβεβαίωση είχαμε αργά το απόγευμα από τη Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, ενώ από χθες το μεσημέρι είχε προηγηθεί και σχετική επικοινωνία του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη. 
Τις σοβαρότατες συνέπειες που δημιουργούνται από την διακοπή των δρομολογίων στον τουρισμό και στην οικονομία του ακριτικού μας νησιού, επεσήμανα ως Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, με χθεσινή επιστολή μου στον υπουργό, υπογραμμίζοντας την άμεση ανάγκη εξεύρεσης άλλου ΕΓ/ΟΓ σκάφους για την απρόσκοπτη λειτουργία της γραμμής”.

2 Σχόλια

  1. υπάρχει επίσημα κάπου η ανακοίνωση ?

  2. Αυτό μπορεί να ταξιδέψει, εισιτήρια δεν μας κόβουν στην Σαμοθράκη. Είναι κατεβασμένο το σύστημα λένε. Έχουμε 3 μέρες πάμε και μας λένε τα ίδια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*