Ανακοίνωση SAOS Ferries: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν “κλείσει” εισιτήρια με το ΣΑΟΣ ΙΙ

Ανακοίνωση SAOS Ferries: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν “κλείσει” εισιτήρια με το ΣΑΟΣ ΙΙ

Τους τρόπους που μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους όσοι είχαν “κλείσει” εισιτήρια με διάφορους τρόπους για το πλοίο ΣΑΟΣ ΙΙ της εταιρείας το οποίο λόγω μηχανικής βλάβης έχει ακινητοποιηθεί, εξέδωσε πριν από λίγο η SOAS Ferries.

Σε αυτή δεν αναφέρεται φυσικά σε όσους είχαν κάνει το ίδιο για το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ, γιατί αυτό δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να πραγματοποιεί δρομολόγια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στα πλοία της εταιρείας μας με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να εξυπηρετήσουμε την μεταφορά οχημάτων, υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων τους με τους παρακάτω τρόπους:

  • Επιβάτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ή στην Σαμοθράκη μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας
  • Επιβάτες που βρίσκονται εκτός Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία που έχουν εκδώσει τα εισιτήριά τους 
  • Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω on line booking μπορούν να αποστέλλουν email στο info@saos.gr ή booking@saos.gr και τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα χρέωσης.
  •  Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων, μπορούν να αποστέλλουν email στο info@saos.gr ή booking@saos.gr και δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Δεν ισχύουν τα εισιτήρια του ΣΑΟΣ ΙΙ

για το AZORES EXPRESS που έρχεται αύριο

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει πως όσοι διαθέτουν εισιτήρια για τα πλοία της SAOS Ferries, δηλαδή τα ΣΑΟΣ ΙΙ, ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ΖΕΦΥΡΟΣ, δεν μπορούν να ταξιδέψουν με το AZORES EXRESS, το οποίο βρήκε ως λύση το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και αναμένεται αύριο το πρωί τελικά στην Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό γιατί ανήκει σε άλλη εταιρεία. Αναφέρεται συγκεκριμένα:

“Επισημαίνουμε ότι όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια των πλοίων μας και επιθυμούν να ταξιδέψουν με το εκτάκτως δρομολογημένο πλοίο AZORES EXRESS, διαχείρισης άλλης εταιρείας, πρέπει να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους με τους παραπάνω τρόπους και στην συνέχεια να εκδώσουν νέα εισιτήρια με το ανωτέρω πλοίο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, εισιτήρια, συνεργαζόμενα πρακτορεία του AZORES EXPRESS επικοινωνήστε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης”.

Όσον αφορά την εταιρεία HELLENIC MED FERRIES στην οποία ανήκει το πλοίο AZORES EXPRESS, που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας θα παραμείνει ως τις 31 Αυγούστου στην γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, αναζητεί πρακτορείο που θα θα αναλάβει την εκπροσώπηση του και την έκδοση των εισιτηρίων στο νησί και την Αλεξανδρούπολη.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας