Μαυρίδης: Επιλέγω τους Αντιδημάρχους στην παραλία της Ίου όπου ο Καραμανλής αποφάσιζε για τους υπουργούς”

Μαυρίδης: Επιλέγω τους Αντιδημάρχους στην παραλία της Ίου όπου ο Καραμανλής αποφάσιζε για τους υπουργούς”

Οικογενειακές διακοπές στην Ίο, το πανέμορφο νησί του Αιγαίου, περνάει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από τα ξενοδοχεία που μένει, αλλά και τους χώρους που πηγαίνει για μπάνιο.

Ευκαιρία άλλωστε να ξεκουραστεί μετά τις δημοτικές εκλογές, αλλά επειδή από την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζει η νέα δημοτική θητεία του μετά την επανεκλογή στις 26 Μαίου, από την πρώτη Κυριακή έστω και με οριακό αριθμό λίγων ψήφων, σην φημισμένη παραλία Μαγγανάρι της Ίου που είναι από τις αγαπημένες του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σχολίασε ότι εκεί σκέφτεται και αυτός ποιους  θα επιλέξει για Αντιδημάρχους. “Σκέψεις για επιλογή Αντιδημάρχων (κάποιος μου είπε ότι εδώ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποφασίζει την επιλογή του υπουργικού συμβουλίου).

Στην άλλη φωτογραφία, ο κ.Μαυρίδης κάθεται σε πισίνα και λέει πως σκέφτεται ποιους θα ορίσει επικεφαλής των Νομικών Προσώπων. “Η επιλογή των Προέδρων των νομικών προσώπων απαιτεί πισίνα και κόκκινο μαγιώ”. Το γράφει με ω αν και είναι με ο, αλλά αυτό προφανώς δεν θα τον αποτρέψει να βάλει και πάλι στην ΔΗΚΕΠΑΟ τον “κολλητό” του Αρχοντή Αρχοντίδη, με τον οποίο μοιράζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τις 208.000 φέτος στις εκδηλώσεις του Άρδα).

Σιγά μην αφήσει τις διακοπές να

έρθει για την σύσκεψη στην Αθήνα

Ο νυν αλλά και επόμενος δήμαρχος Ορεστιάδας, πέρασε και κάποιες ημέρες διακοπών στην Σίκινο και φυσικά δεν θα τις διέκοπτε να έρθει στην Αθήνα για να παραστεί στην σύσκεψη που έγινε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην Βουλή, για τα προβλήματα των αγροτών του Έβρου. Όμως δεν έστειλε ούτε κάποιον Αντιδήμαρχο, αφού ο δήμος Ορεστιάδας, αν και κατ εξοχήν αγροτικός δήμος, με τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, δεν είχε Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα τα 5 προηγούμενα χρόνια.

Μια πάντως και όπως έγραψε, τώρα στο Μαγγανάρι της Ίου σκέφτονταν ποιους θα ορίσει Αντιδημάρχους, μια καλή σκέψη θα ήταν να βάλει κάποιον. Τον Βαρσαμακίδη που είναι και αγρότης ή τον Σταματίου από τον Κυπρίνο, που είναι και εκλεγμένος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Υ.Γ: Έχει ενδιαφέρον αν ο δήμαρχος περάσει καμιά βόλτα και από την Σαντορίνη, που απ’ ότι ξέρω είναι το αγαπημένο νησί του φίλου του από την Θεσσαλονίκη Θάνου Κουλουτμπάνη, στον οποίο έχει δώσει αρκετές δουλειές του δήμου Ορεστιάδας με απ’ ευθείας αναθέσεις.