Μπράβο στους Πενταλοφιώτες: Εθελοντική αιμοδοσία, γνωριμία παιδιών με το δάσος και απόψε Αντάμωμα (φωτό)

Μπράβο στους Πενταλοφιώτες: Εθελοντική αιμοδοσία, γνωριμία παιδιών με το δάσος και απόψε Αντάμωμα (φωτό)

Πολλά μπράβο αξίζουν στους κατοίκους του Πενταλόφου, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες τις διήμερες καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις με Εθελοντική Αιμοδοσία το πρωί, συνέχισαν με περίπατο-γνωριμία των παιδιών με τα πανέμορφα δάση της περιοχής και την περιοχή της “Μπάρας” και ολοκληρώνονται απόψε με το Αντάμωμα στην πλατεία του χωριού.

Με μπροστάρη την Τοπική Κοινότητα και τον Σύλλογο Γυναικών, ο Πρόεδρος Χάρης Κεραμάρης και οι συγχωριανοί του, μόνιμοι κάτοικοι αλλά και μετανάστες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο χωριό για διακοπές, προσέφεραν αίμα στην Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανάμεσα τους και πολλοί νέοι, έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα της προσφοράς προς κάθε κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, ο Περιπατικός Σύλλογος ”ΔΡΥΜΟΣ” Πενταλόφου, υλοποίησε εκδήλωση για να γνωρίσουν τα παιδιά τα δάση της περιοχής, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Γέμισαν αυτά από παιδικές φωνές και αγόρια, κορίτσια κάθε ηλικίας, μαζί με μεγαλύτερους φυσικά και  όμορφες εικόνες στην “καρδιά” του Αυγούστου.

Απόψε υπάρχει στις 9 το βράδυ το Αντάμωμα των Απανταχού Πενταλοφιωτών στην πλατεία του χωριού με την ορχήστρα του Χρήστου Κουρούδη και αυθεντικό, θρακιώτικο γλέντι. 

Ο Πεντάλοφος θυμίζει με αυτές τις εκδηλώσεις τα περασμένα χρόνια, τότε που πρωταγωνιστούσε με πολυήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σπουδαίες συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών στο γήπεδο που γέμιζε από χιλιάδες θεατές, αλλά και αθλητικές διοργανώσεις με φιλικά παιχνίδια που έφεραν ομάδες Α’ εθνικής. Και πάλι μπράβο.