Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Φορτώνει το AZORES EXPRESS και σε λίγη ώρα σαλπάρει για Σαμοθράκη – Όλα τα δρομολόγια

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Φορτώνει το AZORES EXPRESS και σε λίγη ώρα σαλπάρει για Σαμοθράκη – Όλα τα δρομολόγια

Το πρώτο του δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την Σαμοθράκη το AZORES EXPRESS, που αυτή την ώρα ξεκίνησε να φορτώνει αυτοκίνητα και επιβάτες.

Η καθυστέρηση στην αναχώρηση οφείλεται στους ελέγχους που έγιναν από το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης, τόσο στα έγγραφα του πλοίου όσο και του προσωπικού, αφού θα πρέπει να είναι όλα τυπικά εντάξει με το Πρωτόκολλο του σκάφους. Πρόκειται για τις γνωστές, γραφειοκρατικές διαδικασίες του ελληνικού Δημοσίου, οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να παρακαμφθούν και σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις ταλαιπωρίας.

Γι’ αυτό το πρώτο δρομολόγιο και επειδή δεν έχει υπάρξει ακόμα πρακτορείο που θα αναλάβει την έκδοση των εισιτηρίων, τόσο οι επιβάτες όσο και τα οχήματα, κόβουν το εισιτήριο μέσα στο πλοίο. Η τιμή του είναι 15 ευρώ για τους επιβάτες, όσο ήταν και στο ΣΑΟΣ ΙΙ.

Σίγουρα αυτή η θετική εξέλιξη εκτονώνει την κατάσταση, αφού σήμερα δεν πραγματοποίησαν δρομολόγια τόσο το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ της SAOS Ferries όσο και το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ, επειδή υπάρχει απαγορευτικό απόπλου για τα συγκεκριμένα πλοία λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν και στο Θρακικό Πέλαγος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΟΠΟΛΗΣ

Μολις εφτασε στο λιμανι της Αλεξανδρουπολης ?

Gepostet von Dora Teneketzi am Sonntag, 11. August 2019

Το πρόγραμμα των δρομολογίων από αύριο Δευτέρα

Στο μεταξύ έγιναν γνωστά τα δρομολόγια του AZORES EXPRESS από αύριο Δευτέρα 12 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου που θα παραμείνει στην ακτοπλοϊκή γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία “Ιππόκαμπος”-HELLENIC MED LINES ήδη βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους στην Σαμοθράκη και την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έκδοσης των εισιτηρίων. Μέχρι τότε βέβαια θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο δήμος Σαμοθράκης και ο δήμος Αλεξανδρούπολης στα δυο λιμάνια, αλλά και οι δυο απερχόμενοι δήμαρχοι, ο μεν δήμαρχος του νησιού Θανάσης Βίτσας ασχολείται μαζί με τους συνεργάτες του με τον “πόλεμο” στον Μανούση, ο δε Λαμπάκης είναι κυριολεκτικά όλες αυτές τις ημέρες εξαφανισμένος.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ