Βρέθηκε άλλο καράβι και έρχεται αύριο να δώσει λύση μετά την φυγή του AZORES EXPRESS;

Βρέθηκε άλλο καράβι και έρχεται αύριο να δώσει λύση μετά την φυγή του AZORES EXPRESS;

Άλλο καράβι που θα δώσει λύση στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα στην Σαμοθράκη βρέθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας και αναμένεται να έρθει αύριο να αντικαταστήσει το AZOESS EXPRESS που δεν κατάφερε να “δέσει” χθες βράδυ στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.

Αυτές οι πληροφορίες έφτασαν στο Evros-news.gr και αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί και ο σήμαρχος Θανάσης Βίτσας μετά το έκτακτο δημοτικό σβούλιο για εξέταση της δύακολης κατάστασης.

4 Σχόλια

  1. Να μην είναι μόνο σαν κι αυτό και δεν μπορεί να δέσει και αυτό που θα έρθει η πάθει καμία βλάβη εκεί που δεν το περιμένεις μετά τρέξτε να κρυφτείτε… μόνο αυτό σας λέω.

    Τι να το κάνουμε το ένα? Τρία να έρθουν για όλον αυτόν τον ταλαίπωρο κόσμο και να κάνουν δύο τα έλα από το νησί και ένα να πηγαίνει.
    Μόνο έτσι θα έρθει η κανονικότητα.
    Ε δεν θα τα σκεφτόμαστε όλο εμείς.

    • Τόλη μου τον Ιανουάριο ήρθε σκάφος του Λιμενικού, το ξέχασε; Καλά είναι τα λόγια αλλά πως θα έρθουν καράβια. Υπάρχουν πουθενά αραγμένα και δεν τα φέρνουν; Με το ζόρι βρέθηκε αυτό που έφυγε, επειδή δεν ήταν δρομολογημένο πουθενά. Τώρα ειδικά το καλοκαίρι κανένας δεν βγάζει το καράβι του από τα δρομολόγια στα κοσμοπολίτικα νησιά που κονομάει να το στείλει στη Σαμοθράκη. Αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα και όχι παραμύθια.

  2. Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Σε ποιο νεκροταφείο πλοιων ψαξανε πάλι?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*