Δερμεντζόπουλος: “Οι πολίτες που ταλαιπωρούνται ζητούν από μας τους πολιτικούς λύσεις και όχι να μαλώνουμε”

Δερμεντζόπουλος: “Οι πολίτες που ταλαιπωρούνται ζητούν από μας τους πολιτικούς λύσεις και όχι να μαλώνουμε”

Την άμεση αντίδραση του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Δερμεντζόπουλου, προκάλεσε η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Σαμοθράκης και της ταλαιπωρίας εκατοντάδων ταξιδιωτών, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Με αφορμή τις δηλώσεις της βουλευτού Έβρου της αντιπολίτευσης Νατάσας Γκαρά, της Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και του αρμόδιου Τομεάρχη και επί χρόνια αρμόδιου Αναπληρωτή υπουργού ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν… σπέκουλα, ζητώντας από την Κυβέρνηση ενός μήνα να λύσει τα προβλήματα που οι ίδιοι στάθηκαν ανίκανοι επί 4 χρόνια να λύσουν, επεσήμανε τα εξής με δήλωση του:

ΠΕΡΙ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχω να δηλώσω πως δεν θα τους ακολουθήσω.

Οι πολίτες το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν κατά τη διάρκεια ενός προβλήματος, είναι να βλέπουν πολιτικούς να μαλώνουν. Εξάλλου, μέσω της πολιτικής εκμετάλλευσης των διαφόρων ζητημάτων ήρθαν οι συγκεκριμένοι στην εξουσία. Την ανυπαρξία τους δε και την ανικανότητα τους, ακόμα την πληρώνουμε. Όσον αφορά την προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης που γίνεται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο εντός, όσο και εκτός νομού το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δυσφημίζουν την εικόνα του ήδη τραυματισμένου νησιού.

Εκείνο που με απασχολεί και ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολεί είναι να δίνουμε λύσεις. Και γι’αυτό είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε. Εξάλλου ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Ναυτιλίας κινήθηκε με τόσο άμεσο τρόπο και μάλλον αυτό ενοχλεί.

ΥΓ: Από εκεί και πέρα να αποκτούν φωνή εκείνοι που ήταν άφωνοι τέσσερα χρόνια πάει πολύ και χρειάζεται πολύ θράσος.

4 Σχόλια

  1. Γιάννης Μητσιάνης

    Στο μεταξύ το Υπουργείο αντί να βγάλει καμία σχετική ανακοίνωση στο σάιτ τους, για να ξέρει ο κόσμος τι κάνουν για να λυσουν το πρόβλημα…. μηδέν επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μόνο προκηρύξεις προσλήψεων.

  2. Δώσε Χρηστάρα παλιέ μου γείτονα!!!!

  3. Ωραίος ο γόνος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*