Φωτιά τώρα στη Νέα Χιλή – Επιτόπου η Πυροσβεστική – Τρεις πυρκαγιές από το πρωί

Φωτιά τώρα στη Νέα Χιλή – Επιτόπου η Πυροσβεστική – Τρεις πυρκαγιές από το πρωί

Πυρκαγιά αλλά όπως όλα δείχνουν μικρής έντασης ξέσπασε πριν από λίγο σε… μαντρί έξω από τη Νέα Χιλή και επιτόπου βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να την θέσουν αρχικά υπό έλεγχο και να μην επεκταθεί, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη μέρα.

Από το πρωί άλλωστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης… τρέχει συνέχεια, μια και τρεις φωτιές έχουν ξεσπάσει και ενώ ο νομός Έβρου παραμένει στον δείκτη επικινδυνότητας 4 (με κορυφή το 5), λόγω των καιρικών συνθηκών, κυρίως των ισχυρών ανέμων και της ζέστης.

Αρχικά ξέσπασε φωτιά στις παρυφές της πόλης της Αλεξανδρούπολης σε οικοπεδική έκταση, αλλά σβήστηκε πριν απειλήσει τα παρακείμενα σπίτια. Στη συνέχεια είχαμε στην περιοχή του Δορίσκου νέα πυρκαγιά, σε εγκαταστάσεις με ζώα και η άμεση επέμβαση βοήθησε ώστε να τεθεί υπό έλεγχο και να σβήσει.

Τα ίδια έγιναν και πριν από λίγο στη Νέα Χιλή, όπου επίσης σβήστηκε η φωτιά χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε καμιά περίπτωση το πυροσβεστικό ελικόπτερο που βρίσκεται έτοιμο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.