Πανηγυρική επιβεβαίωση του Evros-news.gr από Θ. Βίτσα – Έρχεται το Andros Jet και ξεκινάει δρομολόγια την Τετάρτη

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Evros-news.gr από Θ. Βίτσα – Έρχεται το Andros Jet και ξεκινάει δρομολόγια την Τετάρτη

Πανηγυρική επιβεβαίωση από τον δήμαρχο Σαμοθράκης Θανάση Βίτσα πριν από ελάχιστα λεπτά, του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr, ότι βρέθηκε άλλο καράβι από το υπουργείο Ναυτιλίας για να αντικαταστήσει το AZORES EXPRESS που επιστρέφει στον Πειραιά, αφού ο καπετάνιος του δεν μπορεί να “δ΄σει” στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ.Βίτσας, έλαβε την ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο, όπως είχαμε αναφέρει πριν από δυο ώρες, ότι βρέθηκε καράβι για να δώσει λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Πρόκειται για το ταχύπλοο-επιβατηγό αλλά και οχηματαγωγό “Andros Jet” της πολύ γνωστής εταιρείας Sea Jets” που θα καλύψει τις ανάγκες.

-Βρέθηκε άλλο καράβι και έρχεται αύριο να δώσει λύση μετά την φυγή του AZORES EXPRESS;

Λόγω των αυριανών καιρικών συνθηκών, άνεμοι έντασης 6-7 μποφόρ, το “Andros Jet” που μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 οχήματα, θα ξεκινήσει δρομολόγια από την Σαμοθράκη την Τετάρτη και αφού φτάσει Αλεξανδρούπολη θα επιστρέψει και πάλι στο νησί. Από την Πέμπτη θα κάνει όμως όσα δρομολόγια απαιτούνται για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Έχει μήκος 61 μέτρα και είναι πολύ γρήγορο και φυσικά δεν τίθεται θέμα προβλήματος να “δέσει” στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.