Δωρεάν μετακίνηση στη συναυλία “Αυγουστιάτικη Πανσέληνος” με τη Γιώτα Νέγκα στη Ζώνη Μεσημβρίας

Δωρεάν μετακίνηση στη συναυλία “Αυγουστιάτικη Πανσέληνος” με τη Γιώτα Νέγκα στη Ζώνη Μεσημβρίας

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία του κοινού που θέλει να παρακολουθήσει αύριο την συναυλία της Γιώτας Νέγκα στον στον αρχαιολογικό Χώρο Ζώνης στην περιοχή Μεσημβρίας, θα υπάρχουν από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, στο πλαίσιο του θεσμού της «Αυγουστιάτικης Πανσελήνου» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και την υποστήριξη της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου διοργανώνει την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 συναυλία με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα στον αρχαιολογικό Χώρο Ζώνης στην περιοχή Μεσημβρίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν το κοινό δωρεάν.

Για κράτηση θέσης στα λεωφορεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πολιτισμού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στα τηλέφωνα 25513-55325 και 25513-55329 καθημερινές, και ώρες 8:00 – 14:30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα πραγματοποιηθεί από το χώρο στάθμευσης δίπλα από το Ανοιχτό Γήπεδο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» από τις 19:00 έως τις 19:30.

Ώρα έναρξης συναυλίας: 21:00

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*